Ο Μπακογιάννης δηλώνει καψούρης με τη Σία και θα αποθαρρύνει τα παιδιά του να ασχοληθούν με την πολιτική!

Ο Κώστας Μπακογιάννης παραχώρησε χθες το βράδυ συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη, τα παιδιά του, την υποψηφιότητα του για τον δήμο Αθηναίων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων αποκάλυψε ότι προσπαθεί να αποθαρρύνει τα παιδιά του για να μην ασχοληθούν με την πολιτική, ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν θα κάνω άλλο παιδί».

Την ίδια ώρα εκμυστηρεύτηκε ότι είναι «καψούρης» με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη. Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η σχέση τους έγινε ακόμα πιο δυνατή και έντονη μετά τη γέννηση του μικρού Δήμου, του γιου τους. Πάντως, ο ίδιος δεν φάνηκε διατεθειμένος να γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προκάλεσε τον Κώστα Μπακογιάννη να αναγνωρίσει σε φωτογραφίες κάποιους διάσημους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Μπορεί να μην αναγνώρισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Αθηνά Οικονομάκου, τη Σακίρα, την Κίμ Καρντάσιαν ή τον Ντάνο, ωστόσο η μόνη που γνώριζε καλά ήταν η Χριστίνα Μπόμπα! Μάλιστα, αυτό έσπευσε να το δικαιολογήσει αφού την έχει γνωρίσει από κοντά, μιας και εκείνη κατάγεται από τη Λαμία.

[Πηγή]