Ο μπαμπάς της δεν της έδινε σημασία για ώρα και του πέταξε το κινητό στη θάλασσα από τα νεύρα
Www.true.gr

Ο μπαμπάς της δεν της έδινε σημασία για ώρα και του πέταξε το κινητό στη θάλασσα από τα νεύρα

Ένα χιουμοριστικό βίντεο γνωστού ράπερ τραγουδιστή κάνει το γύρω του κόσμου.

Σύμφωνα με το βίντεο το οποίο ο ίδιος δημοσίευσε στο instagram, η 4 ετών κόρη του, θύμωσε επειδή δεν της έδινε σημασία, και αποφάσισε να πετάξει το κινητό του στη θάλασσα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο πατέρας μιλούσε στο τηλέφωνο, την ώρα που το παιδί ήθελε να του μιλήσει. Έπειτα από λίγη ώρα, και καθώς το παιδί άρχισε να θυμώνει, αποφασίζει να “βουτήξει” το κινητό από τα χέρια του και να το στείλει στον βυθό της θάλασσας.

Το συμβάν βιντεοσκόπησε η σύζυγος του τραγουδιστή. Δεν ξέρουμε ακόμη αν πρόκειται για στημένο βίντεο ή όχι, πάντως σίγουρα προκαλεί γέλιο, ενώ το κοριτσάκι αν και θυμωμένο, είναι ιδιαίτερα χαριτωμένο και γλυκό.

Μπορεί το βίντεο να δημοσιεύτηκε για να κάνει τον κόσμο να γελάσει, αλλά οφείλουμε να πούμε πως αυτό είναι και ένα μάθημα σε όλους τους γονείς που απορροφούνται στο κινητό καθημερινά για ώρες και δεν δίνουν την πρέπουσα σημασία στα παιδιά.


Τα παιδιά χρειάζονται την προσοχή μας. Θέλουν να βλέπουν ότι ασχολούμαστε και παίζουμε μαζί τους και όχι ότι έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Ας αφήσουμε λοιπόν για λίγο τα κινητά στην άκρη και ας παίξουμε περισσότερο με τα παιδιά μας, χτίζοντας μία σχέση ζωής που δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
😭😭😭

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Black Star (@timatiofficial) στις

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr