Ο μπαμπάς πιέζει την κοιλιά της εγκύου μαμάς, οι κινήσεις του μωρού που κατέγραψε έγιναν viral
Www.true.gr

Ο μπαμπάς πιέζει την κοιλιά της εγκύου μαμάς, οι κινήσεις του μωρού που κατέγραψε έγιναν viral

Η μαμά και ο μπαμπάς είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το μικρό τους στην οικογένεια – με μόλις δύο εβδομάδες να έχουν απομείνει μέχρι την ημερομηνία γέννας, μετράνε τις ημέρες μέχρι να υποδεχτούν το πολύτιμο μωρό τους!

Αλλά όταν η μαμά αισθάνεται ένα τίναγμα ξαφνικά στο στομάχι της, κάνει νόημα στον μπαμπά ώστε να αρπάξει αμέσως την κάμερα. Αυτό που κατάφεραν να καταγράψουν, τώρα έχει γίνει viral…

Ενώ οι περισσότερες μητέρες προετοιμάζονται να γεννήσουν στις 38 εβδομάδες, τα μωρά συνεχίζουν να αναπτύσσονται μέσα στη μήτρα. Σε αυτό το σημείο της εγκυμοσύνης, τα μωρά γενικά έχουν μήκος μεταξύ 43 και 50 εκατοστά και ζυγίζουν περίπου 2.7 με 3.4 κιλά.

Είναι τόσο κοντά στην υποδοχή στον κόσμο – και οι γονείς τους είναι ενθουσιασμένοι με τη σκέψη να τους κρατήσουν στην αγκαλιά τους.Το site Romper, γράφει ότι η εμβρυϊκή κίνηση μπορεί να επιβραδυνθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, λόγω της έλλειψης χώρου του παιδιού να περιστρέφεται γύρω.

Ωστόσο, ο ιστότοπος λέει ότι αν μια μητέρα παρατηρήσει μια δραστική αλλαγή στα μοτίβα κίνησης, θα πρέπει να αναζητήσει αμέσως ιατρική βοήθεια. Είναι πάντα καλύτερο να είσαι ασφαλής!

Αυτή η μητέρα φαίνεται ότι πραγματικά θα σκάσει, αλλά απολαμβάνει κάθε τελευταίο δευτερόλεπτο της εγκυμοσύνης της.Από την παράξενη επιθυμία της για φαγητό, μέχρι τις αλλαγές διάθεσης, τα πρησμένα πόδια και τις άγρυπνες νύχτες. Ξέρει ότι όλα αυτά, σημαίνουν ότι το μωρό της είναι υγιές και μεγαλώνει μέσα της!

Έτσι όταν εκείνη και ο σύζυγός της παρατηρήσουν ένα κύμα κίνησης στην κοιλιά της, αμέσως άρπαξαν την κάμερα. Το βίντεο που κατάφεραν να καταγράψουν, δείχνει πόσο απίστευτη είναι η διαδικασία δημιουργίας νέας ζωής!

Ρίξτε μια ματιά στις εκπληκτικές κινήσεις του μωρού στο παρακάτω βίντεο. Αυτό το βίντεο, αποτελεί ένδειξη ότι η μαμά και ο μπαμπάς έχουν ένα πολύ ενεργό μικρό στα χέρια τους.

ΠΗΓΗ: sharetap.it

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr