«Ο μπαμπάς μου με Τσάκωσε να Χορεύω σε στρiπ κλαμπ». Αυτό που έγινε Μετά Δεν θα το Ξεχάσω Ποτέ.

Χορεύτρια περιγράφει μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της
Αναγνώστρια στο περιοδικό Galore, περιγράφει την εμπειρία της σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της

Ως πρώην χορεύτρια, έχω πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες για το στριπ κλαμπ που εργαζόμουν και τι σημαίνει να δουλεύεις εκεί. Έχω έρθει σε επαφή με τους πιο περίεργους πελάτες, που ζητούσαν τα πιο περίεργα πράγματα. Έχω δει σκληρές εικόνες, έχω ζήσει πολλές σκληρές καταστάσεις επίσης. Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τη στιγμή που ο πατέρας μου έμαθε με τον χειρότερο τρόπο πως δουλεύω εκεί.

Στην πραγματικότητα, ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας χορευτής αυτού του είδους.

Λίγο πριν ξεκινήσω το χορευτικό μου, κι ενώ δεν υπήρχε πελάτης μέσα στο μαγαζί, πέρασα το στύλο με ένα πανί με καθαριστικό για να φύγει το γκλίτερ ή ο ιδρώτας. Εν τέλει, μόλις τελείωσα με τη δουλειά μου ξεκίνησα να κάνω κάποιες κινήσεις για ζέσταμα.

Δεν έκανα τίποτα υπερβολικά σαγηνευτικό, αλλά ήμουν έτοιμη για το show. Τότε, όταν γύρισα την πλάτη μου στο πάτωμα για να ελέγξω τα μαλλιά μου στον καθρέφτη και ένιωσα ένα χτύπημα στο πόδι μου και ποιον βλέπω; To μπαμπά μου.


Το μόνο που είπε ήταν: «Καλή είσαι αλλά θα ήταν καλύτερα να φορούσες τα ρούχα σου».

Τα μόνα λόγια που μπορούσα να βγάλω από το στόμα μου ήταν: «Φύγε αμέσως!»

Και ίσως αναρωτηθείτε γιατί το είπα. Γιατί τότε σκέφτηκα πως βρισκόταν σε έναν χώρο σαν αυτό, ετοιμαζόταν να δει κοπέλες της ηλικίας μου, να πληρώσει για χορό και όλα τα υπόλοιπα, με κοπέλες που ήταν φίλες μου και τόλμησε, να πει εξυπνάδα!


Μόλις έφυγε, πήδησα κυριολεκτικά από την σκηνή και έτρεξα κατευθείαν κάτω από τις σκάλες και μέσα στο δωμάτιο.

Άρχισα να κλαίω, και τότε η υπεύθυνη του μαγαζιού με άρπαξε από το χέρι και με έκλεισε μέσα στο μεγάλο ψυγείο! Μου είπε να «χαλαρώσω» και με άφησε εκεί! Μετά από μερικά λεπτά και αφού από το σοκ σταμάτησα να κλαίω, άνοιξε ξανά την πόρτα και μου είπε «Πήγαινε τώρα να βγάλεις κανα φράγκο». Και έβγαλα, εκείνη τη μέρα 1000 δολάρια. Όμως τίποτα δεν ήταν πια το ίδιο.

Δεν μιλάω πλέον με τον πατέρα μου.

Πηγη e-radio.gr