Ο Αύγουστος θα είναι ένας τέλειος μήνας για αυτά τα ζώδια
Www.true.gr

Ο Αύγουστος θα είναι ένας τέλειος μήνας για αυτά τα ζώδια

Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού κι αυτό μπορεί σε κάποιους να φέρνει ανακούφιση και σε άλλους θλίψη. Υπάρχουν κι εκείνοι που θέλουν να τον ζήσουν στο έπακρο. Θα πρέπει όμως να γίνουν κάποια πράγματα πράγματα πριν έρθει το φθινόπωρο και για αυτό και ο Αύγουστος θεωρείται ο πιο γεμάτος μήνας. Ίσως να έχει να κάνει και με το ότι ο Ήλιος επιστρέφει στον Παρθένο κατά τη διάρκειά του. Ευτυχώς όμως ο τελευταίος μήνας του φετινού καλοκαιριού θα αποδειχθεί ο καλύτερος για τα παρακάτω ζώδια κι ας υπάρχουν πέντε ανάδρομου πλανήτες στο ενδιάμεσο.

Κριός

Απόλαυσε τις χαρές της ζωής σου. Μαζί με τον Ήλιο να βρίσκεται στο αδερφικό σου ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα, είσαι πάντα έτοιμη να βγεις προς τα έξω. Με τον Ήλιο να ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σου που έχει σχέση με το πάθος, τη ροματζάδα, την ευτυχία, τη δημιουργική έκφραση, την πολύχρωμη αυθεντικότητα, το εσωτερικό σου φως αυτόματα ενεργοποιείται και ανανεώνεται. Ο Άρης και ο Χείρων είναι ανάδρομοι στο ζώδιό σου αρκετές εβδομάδες τώρα και ενώ οι επιδράσεις αυτής της σύζευξης μπορεί εύκολα να θεωρηθούν βαρύ φορτίο στους ώμους σου, σε προκαλούν να είσαι η γενναία μαχήτρια που ήσουν πάντα φτιαγμένη για να γίνεις. Αναβαθμίσου και απόλαυσε τη λάμψη σου.


Καρκίνος

Η εποχή των γενεθλίων σου μπορεί να τελείωσε αλλά έχεις ακόμα λόγο να γιορτάζεις. Η εποχή του Λέοντα έχει πάντα καλοκαιρινή διασκέδαση και συγκεντρωτικές γιορτές και γίνεται ακόμα καλύτερο. Όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα και ακτινοβολεί μέσα από τον 2ο οίκο σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά, τις αξίες, την άνεση, τη σταθερότητα και τα μοναδικά ταλέντα. Είναι μια τέλεια περίοδος για να κάνεις ένα βήμα πίσω και να απολαύσεις τους καρπούς της δουλειάς σου. Η Αφροδίτη θα επηρεάσει το ζώδιό σου αυτό το μήνα και θα αποκαλύψει κομμάτια του αισθησιασμού σου και θα λάμπουν τα χαρίσματά σου.

Λέων

Γιόρτασε ένα ακόμα μαγικό ταξίδι του Ήλιου γύρο σου. Κάτι μαγικό συμβαίνει όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και είναι μέρος του ότι είναι και ο κυβερνήτης σου. Οι σχέσεις σου -ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον- θα υπογραμμιστούν με την Πανσέληνο αυτού του μήνα και οι Άρης-Χείρων θα ενεργοποιήσουν τον 9ο οίκο σου που έχει να κάνει με την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις και τα μακρινά ταξίδια. Θα είναι μια πρόκληση να στηριχθείς στις δυνάμεις σου για να κάνεις το μεγάλο άλμα. Οπότε είτε παίρνεις αναγνώριση στην επαγγελματική σου ζωή ή ετοιμάζεις το έδαφος για μια προαγωγή, αυτός ο μήνας θα αναδείξει το εσωτερικό σου φως. Η Αφροδίτη θα επιδράσει στον 12ο οίκο σου που έχε να κάνει με το κλείσιμο, την πνευματικότητα και όλα τα παρασκηνιακά οπότε νιώσε ελεύθερη να χαρείς την μοναξιά σου αν αυτό χρειάζεσαι.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr