Ο Άρης Σερβετάλης σταμάτησε τις παραστάσεις μόνο για εμβολιασμένους – «Δεν δέχομαι τον διαχωρισμό των ανθρώπων»
Www.true.gr

Ο Άρης Σερβετάλης σταμάτησε τις παραστάσεις μόνο για εμβολιασμένους – «Δεν δέχομαι τον διαχωρισμό των ανθρώπων»

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε προειδοποιήσει ότι εάν αποκλειστούν οι ανεμβολίαστοι θα σταματήσει την παράσταση
Αποχώρησε από την πετυχημένη παράσταση «Ρινόκερος» ο Άρης Σερβετάλης, κάθετα αντίθετος μετά νέα μέτρα της κυβέρνησης που αποκλείουν τους πολίτες από τον πολιτισμό και τα θέατρα.

Η παράσταση «Ρινόκερος» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, η οποία ανέβαινε για ακόμα μια χρονιά στο θέατρο «Κιβωτός», ένα έργο που αποκάλυπτε τις κοινωνικές αρρώστιες, που με άλλοθι τις ιδεολογίες μεταμορφώνουν τον άνθρωπο σε επιθετικό ζώο και σκλάβο του συστήματος, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και εισέπραξε πολύ καλές κριτικές.
Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής Άρης Σερβετάλης διευκρίνισε ότι δεν δέχεται τον αποκλεισμό των θεατών επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί, (σ.σ. από σήμερα στα θέατρα επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι και δεν είναι δεκτά τα αρνητικά rapid test), με αποτέλεσμα η παράσταση να «κατέβει».

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, ότι ο γνωστός ηθοποιός είχε προειδοποιήσει τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη, ότι σε περίπτωση που ανακοινωθούν μέτρα τα οποία θα αποκλείουν του πολίτες από να γίνουν θεατές, τότε ο ίδιος θα αποχωρήσει.


Δείτε τον ηθοποιό να μιλάει για την επιτυχημένη παράσταση στο culturenow.gr πριν από τρία χρόνια:

πηγη: newsbreak.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr