Αυτό είναι το Μεγάλο Αφεντικό της Yakuza. Ο Αρχηγός της "Σκληρής Μαφίας" και το Τατουάζ που Σόκαρε την Αστυνομία.
Www.true.gr

Αυτό είναι το Μεγάλο Αφεντικό της Yakuza. Ο Αρχηγός της «Σκληρής Μαφίας» και το Τατουάζ που Σόκαρε την Αστυνομία.

Το συνταξιοδοτημένο αφεντικό του Ιαπωνικού εγκλήματος, Shigeharu Shirai, συνελήφθη στην Ταϊλάνδη μετά από 14 μέρες κυνηγητού, αφού μία φωτογραφία με τα τατουάζ του έγινε viral.

Ο 74χρονος φυγάς συνελήφθη ενώ ψώνιζε στο κέντρο της πόλης Lopburi της Ταϊλάνδης την Τετάρτη. Κρυβόταν εκεί από όταν οι αρχές είχαν προσπαθήσει να τον συλλάβουν για την ανάμειξή του σε μία δολοφονία το 2003 που είχε συνδεθεί με την συμμορία Yakuza .

Αφού πήγε στην Ταϊλάνδη το 2005, παντρεύτηκε μία ντόπια γυναίκα και φαινόταν πως ήθελε να ζήσει μία ήρεμη ζωή.

Αλλά η γαλήνια ζωή του διαταράχτηκε την Τετάρτη όταν οι αρχές τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Και ο λόγος αποδεικνύει την δύναμη του διαδικτύου. Ένας ντόπιος αναγνώρισε τα τατουάζ του που έδειχναν πως ήταν μέλος της Yakuza.Ο τύπος αυτός είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με τον Shirai να παίζει τάβλι στην άκρη του δρόμου με τα τατουάζ του να φαίνονται ξεκάθαρα και η ανάρτησή του πήρε πάνω από 10,000 κοινοποιήσεις.

Οι φωτογραφίες τον έδειχναν επίσης να έχει ένα δάχτυλο λιγότερο, κάτι που είναι αρκετά συνηθισμένο στην συμμορία αυτή και γίνεται σαν τιμωρία για ένα παράπτωμα ή λάθος.Τότε ήταν που κατάφερε η Ιαπωνική αστυνομία να κάνει την σύνδεση και να ζητήσει να γίνει η σύλληψη. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης είπε πως παραδέχτηκε πως ήταν μέλος της Yakuza, αλλά δεν ομολόγησε για την δολοφονία του 2003 για την οποία ήταν καταζητούμενος.

Η συμμορία λειτουργεί εδώ και αιώνες και υπολογίζεται πως έχει περίπου 60,000 μέλη.

Credit: ladbible.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr