Ο Απόστολος Γκλέτσος Ξαναχτύπησε με Τεράστια Αποκάλυψη: «Έχω πάει και με Άντρα και ήταν…»

Η δήλωσή του προκάλεσε σεισμό και τώρα επανέρχεται, μιλώντας για την εμπειρία του. Ο Απόστολος Γκλέτσος γνωρίζει πολύ καλά να ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα.

Ήταν πριν από κάποια χρόνια όταν ο Απόστολος Γκλέτσος τάραξε τους πάντες, προκαλώντας ποικίλες και έντονες αντιδράσεις, με τη δήλωσή του στον Πέτρο Κωστόπουλο : «Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Με τη δήλωση αυτή επανήλθε σε νέα του συνέντευξη, ως Δήμαρχος Στυλίδας πια, και εξομολογήθηκε στο Votre Beaute: «Όταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου τώρα θα γίνει της μουρλής. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία».

Ο ηθοποιός μίλησε εκτενώς για τη στήριξη την οποία πήρε από τους συμπολίτες του έπειτα από την προβολή της συνέντευξης και μίλησε για την αντίδραση του πατέρα του: «Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας και μου λέει “δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό”, για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους. Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποιά είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν “δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;”. Για να με στηρίξουν. Εκεί τα είδα όλα, γι’αυτό και τα δίνω όλα γι’αυτούς».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: diaforetiko.gr