Ο απόλυτος εφιάλτης: Πύθωνας εισέβαλε στο δωμάτιό της, τη μέτρησε και τη δάγκωσε στον ύπνο της

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία 75χρονη στην Ταϊλάνδη, όταν ένας… πύθωνας της δάγκωσε το πόδι ενώ κοιμόταν!

Η Kaew Soodspha απολάμβανε την αγκαλιά του Μορφέα χωρίς να γνωρίζει, φυσικά, πως ένα τόσο απειλητικό φίδι όχι μόνο είχε «εισβάλει» στο σπίτι της από την τουαλέτα, αλλά κατάφερε να βρει το δρόμο για το υπνοδωμάτιό της.

Τις τρομακτικές μάλιστα στιγμές που έζησε η άτυχη γυναίκα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας που έχει τοποθετήσει ο γιος της στο χώρο για να την παρακολουθεί, σε περίπτωση που η ηλικιωμένη χρειαστεί κάτι.

«Νόμιζα πως έβλεπα εφιάλτη. Ένιωσα έναν έντονο πόνο στο πόδι μου και ξύπνησα. Πήρα το φακό και είδα κάτι να κουνιέται στο πάτωμα. Τότε ήταν που παρατήρησα το φίδι» δήλωσε η ηλικιωμένη. χωρίς να έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ σύμφωνα με τη Mirror, προσθέτοντας πως αμέσως βρήκε το θάρρος να βγει από το δωμάτιο και να ξυπνήσει το γιο της.

«Δεν ξέρω γιατί με δάγκωσε. Κοιμόμουν, δεν το απειλούσα. Τώρα φοβάμαι να κοιμηθώ ξανά σε αυτό το δωμάτιο», εκμυστηρεύτηκε.

Ο γιος της κυνήγησε το φίδι και το παγίδευσε στο μπάνιο, ώσπου λίγο μετά κατέφθασε ειδική ομάδα και το αιχμαλώτισε ώστε να το μεταφέρει σε ειδικό καταφύγιο, όπου θα κρατηθεί για λίγο καιρό και μετά θα αφεθεί ελεύθερο στη φύση…

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr