Ο Άντρας της την Παράτησε με 2 παιδιά και Εξαφανίστηκε. Τότε Αποφάσισε να Φτιάξει μόνη της το Σπίτι των Ονείρων της.

To τέλος ενός γάμου είναι σίγουρο πως θα στοιχίσει συναισθηματικά και στις δύο πλευρές. Δυστυχώς, αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Πολλοί άνθρωποι, ειδικά γυναίκες, μένουν μόνοι με την ευθύνη του να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Φυσικά, το να πάρεις την κηδεμονία είναι νίκη, αλλά το να κρατήσεις μία οικογένεια χωρίς δύο μισθούς μπορεί να είναι πολύ δύσκολο. Αυτό ακριβώς συνέβη στην 27χρονη μαμά από την Αυστραλία, Charlotte Sapwell αφού ο γάμος της κατέρρευσε.

Πολλοί συχνά αστειεύονται πως η νέα γενιά δεν επενδύει σε καινούργια σπίτια. Ωστόσο, οι συνεχώς αυξανόμενες τιμές είναι συνήθως το εμπόδιο. Όταν η Charlotte έμεινε υπεύθυνη για την φροντίδα των παιδιών της, αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της.

Το αποτέλεσμα είναι ένα αξιολάτρευτο μικρό σπίτι στο οικόπεδο του πατέρα της – που πλέον δύο νεαρά αγόρια μπορούν να αποκαλούν σπίτι.

Οι επιλογές που είχε μετά το διαζύγιο δεν ήταν βιώσιμες για την νεαρή μητέρα.

Αντί να πάρει δάνειο για να αγοράσει ένα σπίτι, αποφάσισε να φτιάξει το δικό της, με διαστάσεις 3×6 στην αυλή του πατέρα της.

Είπε:

«Το έκανα από ανάγκη, γιατί έπρεπε να βρω μία στέγη για τα παιδιά μου. Επειδή ο παππούς μου είναι πολύ καλός τεχνίτης και επειδή δεν είχα άλλη επιλογή, ήμουν έτοιμη να μάθω – αυτό ήταν μέρος της συμφωνίας.»

Με την βοήθεια του παππού της, η Charlotte κατάφερε να φτιάξει το δικό της σπίτι μέσα σε 5 μόλις μήνες. Λέει πως ποτέ δεν φανταζόταν πως θα μπορούσε να χτίσει το σπίτι στο οποίο θα έμενε.

Το συνολικό κόστος για το σπίτι ήταν $13,000 και το καλύτερο είναι πως δεν χρωστάει σε καμία τράπεζα χρήματα και μπορεί να επικεντρωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της, που είναι 2 και 6 ετών.

Τα αγόρια έχουν λατρέψει το σπίτι τους.

«Μας αρέσει πολύ το να ζούμε σε ένα τόσο μικρό σπίτι. Ο σκοπός μου τώρα είναι να μαζέψω χρήματα για να αγοράσω ένα οικόπεδο και να χτίσω άλλο ένα μικρό σπίτι εκεί (αφού ξεπληρώσω τον παππού μου).»

Ο τρόπος σκέψης της της επέτρεψε να πάρει τον έλεγχο της ζωής της και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην οικογένειά τους!

Credit: littlethings.com