"Ο Άντρας μου με Εκβιάζει πως Αν Δεν Κάνω Πλαστική Προσώπου, θα με Χωρίσει"
Www.true.gr

«Ο Άντρας μου με Εκβιάζει πως Αν Δεν Κάνω Πλαστική Προσώπου, θα με Χωρίσει»

Οι γραμμές του γέλιου στο πρόσωπο, είναι συνήθως ένδειξη ότι κάποιος ζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Ένας άνθρωπος όμως, δεν βλέπει την ομορφιά τους και δεν μπορεί να χειριστεί το γεγονός, ότι η σύζυγός του γερνάει. Έτσι, «αθώα» της ζήτησε μια χάρη ως αναφορά τις ρυτίδες της, κάτι που ήταν πολύ περισσότερο από προσβολή. Σύμφωνα με τη σύζυγό του, είναι πλέον συντετριμμένη, αφού ο σύζυγός της, ηλικίας μικρότερης κατά έξι μήνες, της ζήτησε να κάνει Botox. Είχε το θράσος να τις πει, ότι το γέλιο της και οι γραμμές χαμόγελου, τον επηρεάζουν τόσο βαθιά που «κλαίει κάθε μέρα» και ότι το πρόσωπό τις άρχιζε να τον ανακατεύει.

Όπως εξήγησε η γυναίκα, δεν είχαν πέρασει τόσα πολλά χρόνο παντρεμένοι, μέχρι ο σύζυγός της να κάνει αυτή την τραγική παράκληση.

«Τελικά έχοντας βαρεθεί με αυτό το γκρίζο σύννεφο που απειλούσε αδικαιολόγητα το γάμο μας, τον παρακάλεσα να μου πεί τι συνέβη … μια φορά που με ξύπνησε στη μέση της νύχτας με δάκρυα», έγραψε. «Πολύ έντονα και επίμονα, με κοίταζε στα μάτια και με ρώτησε,» Θα σκεφτόσουν να κάνεις Botox; «

Σαστισμένη, η γυναίκα δεν είχε ιδέα ότι προς τα εκεί συνέχιζε η συζήτηση. «Ένιωθα πληγωμένη. Προσπάθησα να το ξεπεράσω, αλλά ήταν ο τρόπος με τον οποίο το είπε, όχι ως αστείο ή για κάποιον άλλο λόγο.» Όχι, ήταν κάτι που τον έτρωγε για εβδομάδες «, έγραψε. «Κάθε φορά που με κοίταζε, με έκρινε και σκεφτόταν πως ήμουν κάποιο φρικιαστικό πλάσμα».

Από εκείνη τη νύχτα, απλά αγνόησαν την ερώτηση, λες και δεν έγινε ποτέ, προσπαθώντας να το ξεπεράσουν. Αλλά η αλήθεια, είναι ότι έχουν περάσει εβδομάδες και τίποτα δεν έχει αλλάξει, για το πώς αισθάνεται ο ένας από τον άλλο σχετικά με το Botox.


«Τελευταία έκλεγε κάθε μέρα, λέγοντας ότι τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα. «Χθες το βράδυ ξανά ανέφερε το Botox, αν και προσπαθούσε να το πει με έναν πιο ευχάριστο τρόπο.» Τον ρώτησα, τι ακριβώς σε ενοχλεί τόσο πολύ. Να σε βλέπω να χαμογελάς ή να γελάς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πλέον ανένδοτη, πως η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι χωρίσουν.

«Το μυαλό μου είχε μουδιάσει», έγραψε. «Μετά από μια στιγμή σιωπής, του είπα ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το διαζύγιο». Η σύζυγος ήταν ανένδοτη σχετικά με το Botox και έχει πλήρως συντετριμμένη πάνω στην ένσταση του για το πρόσωπό της.

«Του είπα ότι όταν τον κοιτάω, βλέπω την τελειότητα. Γιατί δεν αξίζω το ίδιο;» «Δεν είμαστε τέλειοι; Όχι, αλλά δεν πιστεύω πως είμαι γενικά κάπου κοντά στο άσχημη, για να δικαιολογήσω τον σύζυγό μου που κλαίει κάθε βράδυ, επειδή αισθάνεται αηδιασμένος όταν με κοιτάζει».


«Αν στα 31 μου, με σκέφτεται ήδη ως γριά, πώς υποτίθεται ότι θα κάνουμε παιδιά μαζί;» αναρωτιόταν. «Τι θα γίνει όταν θα είμαι πραγματικά κουρασμένη και γερασμένη; Αυτά είναι τα « καλά »μου χρόνια και νιώθω λες και πέρασε πλέον ο χρόνος για μένα».

Όπως και να το δείτε, υπάρχει πραγματικά μια μόνο δυνατή απάντηση σε αυτό το πρόβλημα.

Είτε ο σύζυγός της πρέπει χρειάζεται ψυχό θεραπεία το συντομότερο ή αυτή η γυναίκα πρέπει να κόψει κάθε επαφή μαζί του και να βρει κάποιον που την αγαπά, τόσο για τον χαρακτήρα της όσο και για την εμφάνιση.

ΠΗΓΗ: thestir.cafemom.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr