«Ο Άντρας μου Κάθε Φορά που Κάνουμε Έρωτα μου Αφήνει 300€, αλλά ο Λόγος με Κάνει να Ντρέπομαι»

Μια γυναίκα, έχει ξεσπάσει στον σύζυγό της, επειδή της έκανε προσφορά 300 ευρώ για να κάνουν έρωτα καθώς οι ερωτικές τους κινήσεις, δεν είναι συμβατές.

Η θυμωμένη γυναίκα πήγε στη Mumsnet για να εξαπολύσει την μανία της, η οποία προήλθε μετά από το σύζυγό της, που μόλις απέκτησε μια δουλειά, αφού ήταν άνεργος για έξι μήνες.

Υποστήριξε πως, την πληρώνει μετά το κρεβάτι κάθε φορά, από την ημέρα που έλαβε την πρώτη του πληρωμή.

Συζητώντας πόσο θα έπρεπε να την πληρώσει, είπε ότι το ποσό εξαρτάται από τον ίδιο, αφού ήταν «τα χρήματά του» και τις πρόσφερε 300€, ποσό που θεώρησε πως είναι πολύ χαμηλό και την μειώνει.

Αλλά ο 30χρονος στην συνέχεια, ανέβασε το ποσό της προσφοράς του στη σύζυγό του σε 600€ αν «κατάφερνε» να κάνει κάτι «φουλ ερωτικό».

«Είπα όχι, και του ζήτησα να μην μου συμπεριφέρεται έτσι, γιατί είμαι η σύζυγός του, όχι μια ιερόδουλη.

«(Θέλω να προσθέσω, πως δεν έχω τίποτα ενάντια στις ιερόδουλες, ούτε το παραμικρό! Αλλά δεν περιμένω ο σύζυγός μου να μου συμπεριφέρεται έτσι).»

Παρά το ότι του είπε όχι, συνέχισε να την πειράζει.

Είπε: «Συνέχισε αυτήν τη συμπεριφορά για αρκετή ώρα,» «Σκέψου τι μπορείς να αγοράσεις με επιπλέον 600€ ».

«» Δεν θα πάρεις ξανά αυτή την προσφορά «,» είσαι σίγουρη; «,» Αύριο θα γίνει δωρεάν, οπότε γιατί να μην γίνει τώρα και να λάβεις 600€ από αυτό «.»

Έσκαγε με τη συμπεριφορά του, η οποία είπε πως μπορεί να οφείλεται σε κακή συμβατότητα του στο κρεβάτι, αλλά πρόσθεσε ότι το έβλεπε σαν να της έκανε χάρες, παρά το γεγονός ότι ήταν χρήματα που της όφειλε ήδη.

Πρόσθεσε: «Δεν θεωρεί πως είναι πρόβλημα ο τρόπος που μου συμπεριφέρεται.

«Νομίζει πως είναι μια χαρά και όντως το βλέπει σαν να κάνει ο ένας στον άλλον χάρη.

«Από την άλλη πλευρά ίσως το κάνει αυτό γιατί δεν κάνουμε έρωτα όσο συχνά όσο θα ήθελε.

ΠΗΓΗ: thesun.co.uk