Ο Αντώνης Ξένος για τη σύζυγός του, Ελένη Γερασιμίδου: «Εκεί Κλονίστηκα…Πέρασε όλη η Ζωή Μπροστά μου…»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε ο Αντώνης Ξένος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, που ήταν η μεγάλη χειρουργική επέμβαση που έκανε η σύζυγός του, Ελένη Γερασιμίδου πριν από 8 χρόνια.
Ποια είναι η πιο δύσκολη κατάσταση στη ζωή σας που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε;

Η μεγάλη χειρουργική επέμβαση που έγινε στην Ελένη, εκεί κλονίστηκα. Δεν ήξερα, μπορεί την επόμενη μέρα να μην είχα τον άνθρωπό μου και πέρασε όλη η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου, ήταν οριακό το σημείο. Αυτό συνέβη πριν από 8 χρόνια. Τότε μου είχε πει τη φράση: «Μπορεί να μη γεράσουμε μαζί».

Πώς αντιδράσατε στο άκουσμα;

Δεν έδειξα τίποτα, δεν έπρεπε να δείξω, κι έπαιξα «θέατρο». Την αγαπώ πάρα πολύ την Ελένη, μέχρι τσακωμού για το τίποτα. Δεν μπορώ χωρίς την Ελένη, δεν γίνεται, είναι το άλλο μου ολόκληρο, αλλά ούτε κι εκείνη μπορεί χωρίς εμένα, είμαι πηγή έμπνευσης για εκείνη. Μεγάλη αγάπη και έρωτας. Είναι ο έρωτας που φουντώνει, σβήνει, μεταβάλλεται. Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Με ακούει σε αυτά που της λέω, μπορεί να αντιδρά, αλλά… επηρεάζει ο ένας τον άλλον.

πηγή: fthis.gr