«Ο Αντώνης Ρέμος Δεν μπορούσε να μιλήσει σε κανέναν, ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα έτσι»

«Στην αρχή είχαν κάνει κάποιες κρατήσεις, αλλά τελευταία στιγμή ακύρωσαν το τραπέζι τους».

Η καθιερωμένη συναυλία στο Nammos, που άλλαξε την αρχική της ημερομηνία, πραγματοποιήθηκε μετά τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους. Ο Αντώνης Ρέμος είχε ήδη κάνει γνωστό πως ολόκληρη η αμοιβή του και μεγάλο μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους, ενώ πάνω στα τραπέζια υπήρχαν ενημερωτικά φυλλάδια για την καταστροφή και οι θαμώνες κλήθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες μέσω του ειδικού τραπεζικού λογαριασμού του δήμου Μαραθώνα που υπήρχε τυπωμένος σε καρτελάκια διανεμημένα σε όλα τα τραπέζια.

Πριν αρχίσει η συναυλία, ο Αντώνης και ο Amr απευθύνθηκαν στο πολυπληθές κοινό, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν από το εξωτερικό, λέγοντας στα ελληνικά και τα αραβικά: “υπάρχουν κάποιες δύσκολες ερωτήσεις που μας απασχολούν. Για σας η ερώτηση είναι: “πρέπει να βρίσκεστε εδώ απόψε;”. Για εμάς είναι “πρέπει να τραγουδήσουμε για εσάς απόψε;”. Δύσκολες ερωτήσεις… Η απάντηση είναι “ναι, πρέπει!”. Γιατί απόψε στέλνουμε μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη! Ευχαριστούμε πολύ που είστε μαζί μας απόψε”.

Όπως μετέφερε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην εκπομπή Splash: «Ο Αντώνης Ρέμος δεν μπορούσε να μιλήσει σε κανέναν. Ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα έτσι. Πραγματικά δεν τον έχω ξαναδεί έτσι. Δεν υπήρχε κανένας Έλληνας. Ήταν απόντες όλοι οι Έλληνες celebrities και καλλιτέχνες που συνήθως κάθε χρόνο δίνουν το παρόν στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Στην αρχή είχαν κάνει κάποιες κρατήσεις, αλλά τελευταία στιγμή ακύρωσαν το τραπέζι τους».

Πηγη zappit.gr