Ο Άνθρωπος Κούκλα βρήκε την Κοπέλα που του Ταιριάζει. Πριν την Δείτε Καθίστε στην Καρέκλα σας.
Www.true.gr

Ο Άνθρωπος Κούκλα βρήκε την Κοπέλα που του Ταιριάζει. Πριν την Δείτε Καθίστε στην Καρέκλα σας.

O Rodrigo Alves έδειξε την λεπτή του μέση μετά την αφαίρεση των πλευρών του ενώ βγήκε με την Sophia Vegas που έχει ‘την πιο λεπτή μέση του κόσμου,’ στο Beverly Hills το Σάββατο.

Ο 34χρονος άντρας τράβηξε τα βλέμματα φορώντας ένα λευκό κοστούμι και ένα στενό λευκό κορσέ.

 H Sophia είχε πιέσει την λεπτή της σιλουέτα σε ένα μικροσκοπικό φόρεμα που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της και έστρεφε την προσοχή στην υπερβολικά λεπτή της μέση.Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι όντως η πιο λεπτή μέση του κόσμου, εκείνη συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον τίτλο, αφού κουράστηκε πολύ για να τον αποκτήσει.

Στο μεταξύ, ο Rodrigo επιμένει πως δεν έχει μετανιώσει τις επεμβάσεις που έχει κάνει αλλά παραδέχεται πως δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη.

«Συμβουλεύω τους πάντες να μην κάνουν ότι έκανα. Έχω κάνεις τόσες πολλές επεμβάσεις που πλέον πρέπει να αλλάξω την ταυτότητά μου. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Όταν κοιτάω τις παλιές μου φωτογραφίες, είναι σαν να κοιτάω τις φωτογραφίες κάποιου που πέθανε.»«Δεν μετανιώνω που μεταμόρφωσα τον εαυτό μου. Απλά εύχομαι να είχα τους σωστούς γιατρούς όταν ξεκίνησα.»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr