Ο Άνθιμος Ανανιάδης μοναχός...
Www.true.gr

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μοναχός…

Ο «μοναχός »Άνθιμος Ανανιάδης στο νεο-νουάρ δράσης «The Greek Job» με τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης έγινε μοναχός. Ο ηθοποιός δεν αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, αλλά έβαλε τα ράσα για τις ανάγκες της νέας του ταινίας «The Greek Job» και όπως θα δείτε στο πρώτο teaser τρέιλερ που κυκλοφόρησε, έχει γίνει αγνώριστος!

Ο Ανανιάδης υποδύεται έναν φυγά, τον Γιάννη Γρηγοριάδη ή αλλιώς Johnny Grik ο οποίος βρίσκει καταφύγιο για τα επόμενα 10 χρόνια στα βουνά του Αγίου Όρους, μετά τη φονική επίθεση της αστυνομίας στο αρχηγείο της Επαναστατικής οργάνωσης «Φοίνικας» το 2010.

Μια επίσκεψη του Πρωθυπουργού (Μιχάλη Μαρκάτη) στο Άγιο Όρος το 2020 μεταφέρει τον Γιάννη ανάμεσα σε δύο κόσμους. Την πολιτική και γκανγκστερική σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.


Η νέα ταινία δράσης φιλοδοξεί να ταξιδέψει τη χώρα μας στο εξωτερικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η μουσική επένδυση έγινε από τον σπουδαίο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Το φιλμ είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της ελληνικής οικονομικής κρίσης, ενώ στο cast ηθοποιών μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι: Κώστας Βουτσάς, Rico Simonini, Eric Roberts, Μαρία Κορινθίου, Μιχάλης Μαρκάτης, Ιφιγένεια Μακρή και πολλοί άλλοι νέοι ηθοποιοί.


Τη σκηνοθεσία και διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Dragan Nikolic ενώ την οργάνωση παραγωγής ο Τάκης Δημόπουλος.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Πηγή : reader.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr