Ο αέρας σήκωσε το φουστάνι της Ασλεϊ Γκράχαμ και όλοι είδαν το εσώρουχό της [εικόνες]
Www.true.gr

Ο αέρας σήκωσε το φουστάνι της Ασλεϊ Γκράχαμ και όλοι είδαν το εσώρουχό της [εικόνες]

Είναι ένα από τα μοντέλα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Αμερική. Και μπορεί να θεωρείται βασίλισσα της πασαρέλας, ωστόσο ακόμη και η Άσλεϊ Γκράχαμ μπορεί να έχει τις κακές τις στιγμές.

Η 31χρονη αποκάλυψε, κατά λάθος, μέρος του εσωρούχου της κατά την διάρκεια επίδειξης στο φεστιβάλ μόδας την Μελβούρνη της Πέμπτη.
Η 'Άσλεϊ Γκράχαμ συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στην Μελβούρνη και φόρεσε ένα γαλαζοπράσινο φόρεμα με μεγάλο κόψιμο στον μηρό

Η Άσλεϊ Γκράχαμ περπατούσε με σιγουριά και άνεση στην πασαρέλα με ένα αεράτο γαλαζοπράσινο φόρεμα με ένα πολύ τολμηρό κόψιμο στην μία πλευρά που έφτανε μέχρι τον μηρό. Αλλά έτσι όπως κρατούσε με το ένα της χέρι το φόρεμα προκειμένου να μην το πατήσει, το τράβηξε ίσως παραπάνω από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να φανεί το nude εσώρουχό της.


Η συγκεκριμένη επίδειξη έρχεται λίγες μόλις ημέρες αφότου η Άσλεϊ Γκράχαμ προέτρεψε την βιομηχανία μοντέλων να αφαιρέσει την ετικέτα «plus size» από τα ρούχα.
Στην προσπάθειά της να μην πατήσει το φόρεμα, το τράβηξε λίγο περισσότερο στην άκρη με αποτέλεσμα να φανεί το nude εσώρουχό της

Κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή The Project αυτή την εβδομάδα, η Άσλεϊ είπε: «Το να έχεις μια βιομηχανία που να λέει: ‘Ω αυτό είναι ένα plus size μοντέλο’… γιατί θα πρέπει να περιγράφουμε μια γυναίκα από το μέγεθος του παντελονιού της; Γιατί δεν μπορούμε απλά να λέμε το όνομά της και το επάγγελμά της; Οι άνδρες δεν το κάνουν αυτό. Δεν λένε ποτέ ‘ο ευτραφής φίλος μου’» πρόσθεσε.


Η Άσλεϊ Γκράχαμ στη συνέχεια είπε πως «ανυπομονεί για την ημέρα» που δεν θα χρειάζεται να μιλά για το μέγεθός της σε συνεντεύξεις.

Φωτογραφίες: Splash News

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr