Νύφη Θρηνεί Πάνω από το Μνήμα, τον Αδικοχαμένο Άντρα που Δεν Πρόλαβε να Παντρευτεί.

Συγκινητικές εικόνες, δείχνουν μια γυναίκα γονατισμένη στον τάφο του αρραβωνιαστικού της, φορώντας το νυφικό της. Ο άντρας της σκοτώθηκε πριν από τρεις εβδομάδες από πυροβολισμό, από τον άντρα στον οποίο πήγε να πουλήσει μια κονσόλα Xbox.

Αυτό υποτίθεται θα ήταν το πιο χαρούμενο Σαββατοκύριακο, για την ζωή της 22χρονης Sara Baluch, το Σαββατοκύριακο που θα παντρευόταν τον 24χρονο Mohammad Sharifi.

Την Κυριακή φόρεσε το γαμήλιο φόρεμα, που είχε επιλέξει να βάλει στο γάμο της και κατευθύνθηκε στο νεκροταφείο, όπου βρισκόταν η αδικοχαμένη της αγάπη.

«Υποτίθεται πως θα ήμασταν μαζί», είπε η Μπαλούχ καθώς τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό της.

«Λυπάμαι πολύ, Μοχάμεντ. Λυπάμαι πολύ. Λυπάμαι πολύ».

Καθώς ετοιμαζόντουσαν να φύγουν, η μητέρα της Baluch, η Sona αντικατέστησε το λευκό πέπλο της κόρης της με ένα μαύρο.

«Ήμασταν τόσο χαρούμενοι», είπε η 22χρονη. «Θέλω να είμαι μαζί του. Γιατί να περιμένω»;

Η Μπαλούχ είπε πως τις δύο εβδομάδες μετά το θάνατο του Σαρίφ, ερχόταν να την επισκεφτεί στα όνειρά της.

Δεν θα μου μιλήσει. Απλά έρχεται και με κρατάει. Αυτό κάνει μόνο, είπε.

‘Είμαι χαρούμενη. Είμαι τόσο ευγνώμων. Αυτό είναι το πιο κοντινό πράγμα που έχω, στο να τον κρατάω. Αλλά θέλω να τον ρωτήσω: «Είσαι εντάξει;»

Ο Sharifi κατάφερε να χαρίσει γενέθλια στην Baluch στις 27 Φεβρουαρίου, επειδή είχε ήδη αγοράσει τα δώρα της, συμπεριλαμβανομένου ενός Rolex που είχε υποσχεθεί να της πάρει, όταν βρισκόντουσαν σε διακοπές στη Χαβάη.

Δεν είχα ιδέα ότι τήρησε την υπόσχεσή του», είπε. «Ήθελε τόσο πολύ να μου το δώσει.

Δεν είναι εδώ και εξακολουθεί να με εκπλήσσει. Δεν είναι εδώ και μου δίνει ακόμα τον κόσμο!

Η Μπαλούχ είπε, ότι οι άνθρωποι που γνώριζαν το ζευγάρι, της είχαν πει ότι, η αγάπη του Σαρίφ για την ίδια ήταν τόσο ισχυρή, που δεν μπορούσε να υπάρξει όμοια σε αυτή τη γη και πως ο μόνος τρόπος να χωρίσουμε, ήταν μέσω του θανάτου».

Η αγάπη μας έπρεπε να υπάρχει σε έναν διαφορετικό κόσμο, είπε. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει εδώ. Ήταν πάρα πολύ τέλειο για να είναι αληθινό.

Ο Sharifi θα αποφοιτούσε από το Πανεπιστήμιο του Τενεσί την άνοιξη αυτή.

Πολλοί από τους φίλους του έκαναν το ταξίδι μέχρι το Nashville, για την κηδεία του στις 22 Φεβρουαρίου. Ο πατέρας του, Mohssen Sharifi, είπε ότι το πλήθος των ατόμων που τον επισκέφτηκαν, ήταν απόδειξη για το είδος του ανθρώπου που ήταν ο γιος του.

«Μέχρι να πεθάνουμε, δεν θα ξεχάσουμε τον Μοχάμεντ», είπε.

«Προσπαθούσε πάντα να μας ικανοποιεί. Με ρωτούσε πάντα: «Είσαι ευτυχισμένος; Είσαι εντάξει;»

Η Μπαλούχ επανέλαβε τις παρατηρήσεις του πατέρα του, λέγοντας: «Το μόνο που ήθελε να κάνει, ήταν να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν. Θα έλεγε το οτιδήποτε για να κάνει τους ανθρώπους να γελάσουν.

«Δεν βρίσκεις αυτό το είδος φροντίδας στους ανθρώπους. Οι άνθρωποι της εποχής μας, είναι τόσο εγωιστές πλέον. Αλλά αυτός, δεν ήταν τίποτα τέτοιο. «

«Θα είχες μισό φλιτζάνι και θα το γέμιζε αυτός. Με κάποιο τρόπο, πάντα κατάφερνε να σου προσφέρει τον κόσμο.

«Ω Θεέ μου, ήταν τόσο τέλειος».

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk