Νύφη περίμενε 14 χρόνια για να παντρευτεί ώστε να έχει αυτή την εμφάνιση

Μεταμορφώθηκε για να βάλει το νυφικό
Η ενθουσιασμένη Faye Martin είπε το μεγάλο «ναι» στον σύντροφό της Kevin Martin ο οποίος της πρότεινε να παντρευτούν αλλά δεν ήθελε να εμφανιστεί στο γάμο της με την εμφάνιση και τα κιλά που είχε.

Έτσι, για 14 χρόνια έβρισκε συνεχώς δικαιολογίες για να καθυστερήσει η ημερομηνία του γάμου, μέχρι τη στιγμή που μια άγνωστη την προσέβαλε για τα κιλά της και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, «ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας» αφού έχασε 57 ολόκληρα κιλά. Η 39χρονη είχε αποφασίσει ότι ποτέ δεν θα ζήσει όπως θέλει τη μεγάλη μέρα της ζωής της εάν δεν χάσει τα περιττά κιλά που τη συνόδευαν. Παρά την απώλεια των κιλών, όμως, έμεινε με περίσσιο δέρμα και έτσι προχώρησε σε μια επέμβαση για να απαλλαγεί.

Τον Ιούλιο του 2016 παντρεύτηκε, λοιπόν, τον αγαπημένο της μετά από 14 χρόνια αναμονής φορώντας το νυφικό των ονείρων της, όπως αποκαλύπτει η ίδια. Η γυναίκα που έχει δύο παιδιά λέει χαρακτηριστικά: «Πάντα ήξερα ότι είχα τον άνδρα των ονείρων μου αλλά όχι το σώμα. Νόμιζα ότι θα μοιάζω γιγάντια με ένα λευκό φόρεμα και πάντα έβρισκα δικαιολογίες για να αναβάλλω την ημερομηνία του γάμου. Ήξερα ότι είχα πολλά κιλά αλλά ποτέ δεν έπαιρνα απόφαση να χάσω το περιττό βάρος.

Ο Kevin, μου έλεγε πάντα ότι είμαι όμορφη ανεξάρτητα από τα κιλά μου. Μόνο όταν μια γυναίκα με προσέβαλε, την ώρα που αγόραζα ρούχα, σκέφτηκα ή τώρα ή ποτέ» λέει η ίδια για την απώλεια των κιλών της και τη μεγάλη απόφαση.

Με σωστή διατροφή και εντατική γυμναστική κατάφερε να φτάσει στα κιλά που ήθελε και πλέον νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Δίνει το δικό της μήνυμα ότι όποιος θέλει και το βάλει στόχο μπορεί να το καταφέρει.

ΠΗΓΗ: fumara.gr