Νύφη κόβει το Νυφικό της σε 17 Μικρά Κομμάτια και Δείχνει τι Πρέπει να Κάνει Κάθε Νύφη
Www.true.gr

Νύφη κόβει το Νυφικό της σε 17 Μικρά Κομμάτια και Δείχνει τι Πρέπει να Κάνει Κάθε Νύφη

Γαμήλιο φόρεμα: Αν και μπορεί να έχουμε πολλές σημαντικές μέρες στη ζωή μας, η ημέρα του γάμου μας θα είναι πάντα στην κορυφή της λίστας. Είναι μια συναρπαστική στιγμή που είναι γεμάτη ευτυχία και, φυσικά, πολύ οργάνωση εκ των προτέρων. Θέλουμε τα πάντα να είναι τέλεια, από το την τελετή μέχρι τα λουλούδια, και φυσικά το νυφικό φόρεμα.

Αν έχετε ένα νυφικό, πού βρίσκεται τώρα; Πιθανότατα, το καθαρίσατε και τώρα το αποθηκεύσατε κάπου με την ελπίδα ότι κάποια στην οικογένειά σας θα το φορέσει μια μέρα για νοσταλγικούς λόγους. Υπάρχουν όμως και άλλες νύφες που αποφασίζουν ότι κάτι άλλο πρέπει να γίνει με το φόρεμα. Το κάνουν δωρεά σε οργανώσεις που στη συνέχεια το μετατρέπουν σε άλλο είδους φόρεμα.

Η Justi Boroff είχε ένα όμορφο νυφικό αλλά αποφάσισε να μην το κρατήσει κρυμμένο σε ντουλάπα. Αποφάσισε ότι ήθελε να το αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και βρήκε μια ιδέα που άξιζε τον κόπο.

Πήρε το όμορφο γαμήλιο φόρεμά της και το έκοψε σε κομμάτια, αλλά ήταν για ένα καλό λόγο.

Συχνά σκεφτόμαστε το νυφικό όταν εξετάζουμε την ένωση με το άλλο μας μισό. Στην πραγματικότητα η σχέση είναι που κάνει τη διαφορά, και όχι το γαμήλιο φόρεμα που επιλέγουμε να φορέσουμε. Αυτό που αποφάσισε αυτή η γυναίκα ήταν να συσκευάσει το φόρεμα και να το στείλει σε μια γιαγιά στο Κολοράντο που ονομάζεται Sandi Fasano. Αυτή η γυναίκα κατέληξε να κόψει το φόρεμα σε μικρότερα κομμάτια.

«Το έστειλα νωρίτερα φέτος για να γίνουν φορέματα για μωρά που έχουν χάσει τη ζωή τους. Από το νυφικό μου έγιναν δεκαεπτά φορέματα και όσο όμορφα και αν είναι, προσεύχομαι ότι δεν θα χρειαστούν ποτέ.»


Είπε ότι δυσκολεύτηκε να κόψει ένα νυφικό την πρώτη φορά που το έκανε. Πήρε ένα όμορφο γαμήλιο φόρεμα και το έκοψε σε κομμάτια.

Αυτό που έκανε με το φόρεμα ήταν κάτι που κανείς δεν είχε σκεφτεί νωρίτερα. Παίρνει το νυφικό φόρεμα και χρησιμοποιεί τα κομμάτια του για να απαλύνει τον πόνο εκείνων που έχουν χάσει ένα παιδί.

«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται μια οικογένεια είναι να πάει σε ένα κατάστημα και να ψάξει παιδικά ρούχα.»

Η Sandi είχε μάθει το τι περνούν οι γονείς όταν γεννιούνται τα μωρά τους και στη συνέχεια χρειάστηκε να κάνουν μια κηδεία. Δημιούργησε την οργάνωση Front Range Angel Gowns και λειτουργεί από το 2015.


Κάποιες φορές την εκπλήσσει όταν οι γυναίκες χαρίζουν τα νυφικά τους. Μερικές από αυτές έχουν χάσει ένα παιδί, και καταλαβαίνουν τον πόνο που οι γονείς βιώνουν. Άλλοι είναι απλά ευγενικοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν άλλους. Το νυφικό που έδωσε η Justi έγιναν 17 τέτοια μικρά φορέματα.

Μια άλλη γυναίκα είπε έμαθε αυτή την ιστορία στις ειδήσεις και αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της οργάνωση, Angel Gowns by Connie.

«Ευχαριστώ την Rhonda για τη γενναιόδωρη δωρεά του νυφικού της. Τα φορέματα που φτιάχτηκαν είναι από τη δωρεά της Rhonda στη μνήμη της ανιψιάς της ,που θα γιόρταζε τα γενέθλιά της σήμερα.»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr