Νύχτες oργίων στη Ρόδο! Η Γυναίκα, το συμφωνητικό και η μήνυση!
Www.true.gr

Νύχτες oργίων στη Ρόδο! Η Γυναίκα, το συμφωνητικό και η μήνυση!

Η Ρόδος παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης μετά τη μήνυση της νεαρής γυναίκας. Ποιους κατηγορεί για τα όσα έγιναν…
Η Ρόδος παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την υπόθεση, που πήρε διαστάσεις με τη μήνυση που κατέθεσε 31χρονη από την Αλβανία σε βάρος 3 Ελλήνων, για εκβίαση και για βιασμό. Η 31χρονη, χωρισμένη, διαμένει στη Ρόδο τα τελευταία δύο έτη και είχε γνωρίσει μέσω του facebook έναν έγγαμο Έλληνα, πατέρα δύο παιδιών, με τον οποίο έκανε σχέση. Με τον συγκεκεριμένο συνευρίσκετο ερωτικά στην οικία του και όπως υποστηρίζει το καλοκαίρι του 2016 της πρότεινε να της γνωρίσει δύο φίλους του.

Ο σύντροφός της και οι δύο φίλοι του, την επισκέφθηκαν στην οικία της, κατανάλωσαν αλκοόλ και όταν έπεσαν οι αναστολές της συνευρέθηκε ερωτικά. Ο σύντροφός της μάλιστα, την ενημέρωσε ότι είχε βιντεοσκοπήσει το όργιο με το κινητό του τηλέφωνο και της είχε υποσχεθεί ότι θα το έσβηνε. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 31χρονη, της ζήτησε να επαναλάβουν το όργιο, εκείνη αρνήθηκε και τότε την εκβίασε λέγοντάς της ότι αν δεν δεχόταν να συνευρεθεί με τον ίδιο και τους φίλους του θα αναρτούσε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η υπογραφή για το ροζ βίντεο και ο βιασμός
Η ίδια, διατείνεται ότι τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε και ότι η επόμενη ομαδική τους συνεύρεση έγινε στην επιχείρηση ενός εκ των τριών. Το όργια ελάμβαναν χώρα 4-5 φορές τον μήνα για διάστημα ενός έτους.

Οπως ισχυρίζεται ο σύντροφός της τα βιντεοσκοπούσε αρχικά με το κινητό του τηλέφωνο και στην πορεία με επαγγελματική κάμερα. Η 31χρονη, κατήγγειλε ότι ήταν τρομοκρατημένη και ότι οι 3 την εξανάγκασαν να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο βεβαίωνε ότι η ομαδική ερωτική τους συνεύρεση ως και η βιντεοσκόπηση αυτής, γινόταν με την συγκατάθεσή της και έναντι αμοιβής 20.000 ευρώ.


Η φυγή και η επιστροφή στην Ρόδο

Η 31χρονη υποστηρίζει ότι δεν έχει πάρει τα χρήματα και ότι υπέκυπτε στις εντολές του συντρόφου της. Η σεξουαλική εκμετάλλευσή της φέρεται σύμφωνα με όσα υποστηρίζει να έληξε τον Φεβρουάριο του 2017 όταν υπέστη σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί. Επέστρεψε το θέρος του ίδιου έτους για να εργαστεί σε τοπική επιχείρηση, είχε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο και όπως διατείνεται τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ο πρώην σύντροφός της την προσέγγισε εκ νέου και την εξανάγκασε με απειλές να μπεί στο αυτοκίνητό του.


Οπως υποστηρίζει την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία και εκεί την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία ενώ το ίδιο επανελήφθη κι άλλες φορές. Στην πορεία της προκαταρκτικής έρευνας η αλλοδαπή διαπίστωσε και κατέθεσε συμπληρωματικά στους αστυνομικούς ότι δύο τουλάχιστον βίντεο από αυτά που είχαν μαγνητοσκοπηθεί είχαν ανέβει σε κανάλι γνωστής ιστοσελίδας με ερωτικά βίντεο.

Οι τρείς Έλληνες έχουν κληθεί για εξηγήσεις και ήδη ένας εξ’ αυτών έχει καταθέσει ότι δεν είχε καμία ανάμειξη σε σεξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπής και ότι δεν γνωρίζει από κοντά την φερόμενη ως θύμα. Ισχυρίστηκε ότι ένας φίλος του του είχε δείξει στον χώρο της εργασίας του φωτογραφίες μιας γυμνής γυναίκας, το πρόσωπο της οποίας δεν φαινόταν, για την οποία του είχε πει ότι είχε γνωρίσει μέσω του facebook.

πηγη: dimokratiki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr