Νύχτα τρόμου για τη Μαρία Κορινθίου! Άγνωστος της επιτέθηκε και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι…

Νύχτα τρόμου για τη Μαρία Κορινθίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δέχθηκε τη σeξουαλική επίθεση όταν βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της. Ο άγνωστος άνδρας ήταν ημίγuμνος και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι, ενώ η γνωστή ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο άνδρας να τραπεί σε φυγή, ενώ η Μαρία Κορινθίου σοκαρισμένη περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα έζησε.

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Η Μαρία Κορινθίου βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό. Λίγα μέτρα πριν την είσοδο είδε ξαφνικά έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος την πλησίαζε. Η ηθοποιός παρατήρησε ότι ο άγνωστος της έκανε… επίδειξη του μορίου του και είχε απειλητικές διαθέσεις.


Πριν προλάβει μάλιστα να αντιδράσει, ο άγνωστος άντρας της επιτέθηκε και επιχείρησε να της βγάλει το παντελόνι. Η ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάτι που φαίνεται πως φόβισε τον δράστη που έσπευσε να απομακρυνθεί. Η Μαρία Κορινθίου έσπευσε άμεσα στο Α.Τ. Του Ψυχικού και κατήγγειλε το γεγονός. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν στην περιοχή, ωστόσο ο άγνωστος δεν εντοπίστηκε.

πηγη: fthis.gr