5 Πονηρές Απορίες που έχουν Όλες οι Γυναίκες, αλλά Ντρέπονται να Ρωτήσουν. Αυτή με τον Aυvαvισμό είναι η πιο Ακραία.
Www.true.gr

5 Πονηρές Απορίες που έχουν Όλες οι Γυναίκες, αλλά Ντρέπονται να Ρωτήσουν. Αυτή με τον Aυvαvισμό είναι η πιο Ακραία.

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις των γυναικών σχετικά με την ερωτική πράξη που ποτέ δεν απαντώνται γιατί απλά φοβούνται να τις κάνουν.

Θέματα όπως ο αυνανισμός, ‘απροσδόκητοι ήχοι’ και άντρες να προσποιούνται οργασμούς θεωρούνται από πολλές θέματα ταμπού αλλά οι ειδικοί μπορούν να δώσουν καθησυχαστικές συμβουλές.

Σε ένα άρθρο, κλινικοί σεξολόγοι ρίχνουν φως σε πέντε ερωτήματα που αφορούν πολλές γυναίκες.

1. Είναι φυσιολογικό ο σύντροφός μου να προσποιείται τον οργασμό;

ΝΑΙ

Μία έρευνα του 2016 έδειξε πως το 30% των αντρών της Βόρειας Αμερικής έχουν προσποιηθεί τον οργασμό έστω μια φορά. Οι λόγοι που το κάνουν είναι παρόμοιοι με των γυναικών.

2. Είναι φυσιολογικό που προτιμώ το πρωκτικό από το κολπικό σεξ;


ΝΑΙ

Και όμως, οι γυναίκες που λένε πως έχουν βιώσει κάποια μορφή πρωκτικού σεξ λένε πως έρχονται πιο συχνά σε οργασμό από όσες δεν το έχουν δοκιμάσει.  Αυτό ισχύει γιατί εκείνο το σημείο του σώματος είναι γεμάτο νευρικές απολήξεις.

 3. Είναι φυσιολογικό που ο κόλπος μου κάνει θορύβους;

ΝΑΙ

Παράξενοι ήχοι σαν αέρια είναι φυσιολογικοί και κάποιοι λένε πως είναι και αναπόσπαστο κομμάτι του κολπικού σεξ. Μερικές φορές μπαίνει αέρας στον κόλπο και όταν βγαίνει υπό πίεση κάνει αυτό τον χαρακτηριστικό ήχο.


4. Είναι φυσιολογικό που αυνανίζομαι 5 φορές την εβδομάδα;

ΝΑΙ

Οι γυναίκες γενικά αυνανίζονται λιγότερο από τους άντρες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι φυσιολογικό. Μάλιστα, αυτό βελτιώνει την διάθεση και την δύναμη του κόλπου.

5. Είναι φυσιολογικό που είμαι straight αλλά όταν πρόκειται για πορνό ερεθίζομαι μόνο όταν βλέπω 2 κορίτσια;

ΝΑΙ

Έρευνες δείχνουν πως οι προτιμήσεις στα πορνό δεν αντικατοπτρίζουν μυστικές σεξουαλικές επιθυμίες στις γυναίκες. Με άλλα λόγια, οι γυναίκες ερεθίζονται εξίσου από ένα ετερόφυλο και από ένα ομόφυλο ζευγάρι, ανεξάρτητα από την σεξουαλικότητά τους.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr