Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συγκλονίζει με ανάρτηση της για τον νεκρό πατέρα της
Www.true.gr

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συγκλονίζει με ανάρτηση της για τον νεκρό πατέρα της

Μεγάλη η απώλεια για την ηθοποιό και παρουσιάστρια…

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός έζησε μία από τις πιο σκληρές στιγμές της ζωής της, αφού ο πολυαγαπημένος της πατέρας «έφυγε» από τη ζωή.

Σήμερα, ο πατέρας της θα είχε τα γενέθλιά του και η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια φωτογραφία του, εκφράζοντας τις σκέψεις της.

Δείτε στην gallery τη συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού:Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός έζησε μία από τις πιο σκληρές στιγμές της ζωής της, αφού ο πολυαγαπημένος της πατέρας «έφυγε» από τη ζωή.Σήμερα, ο πατέρας της θα είχε τα γενέθλιά του και η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια φωτογραφία του, εκφράζοντας τις σκέψεις της.

«Ο μπαμπάς μου ,μου έμαθε να κάνω βουτιές .Εγώ φοβόμουν.. Κι επειδή δεν ήταν καθόλου της θεωρίας ,μου έδειχνε με πράξεις ,αυτά που ήθελε να καταλάβω .Κι έτσι ξεπερνούσα τους φόβους μου . Μεγαλώνοντας ,το ίδιο έκανε κ με τις άλλες.. τις πιο μεγάλες βουτιές .Αυτές που μας τρομάζουν περισσότερο.. Με τον τρόπο που ζούσε και φερόταν ,μου μάθαινε την ζωή και πώς να φέρομαι. Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια σου dad ..Τα είπαμε εμείς ..Σ’ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή : newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr