Ντοκουμέντο: Καρέ- καρέ η διάσωση της 55χρονης που αγνοούνταν για 20 ώρες στη θάλασσα
Www.true.gr

Ντοκουμέντο: Καρέ- καρέ η διάσωση της 55χρονης που αγνοούνταν για 20 ώρες στη θάλασσα

Φωτογραφίες από τη διάσωση της 55χρονης Ρωσίδας, η οποία έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα, ανοιχτά της ακτής του Ρεθύμνου, επειδή το θαλάσσιο στρώμα της είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα, δημοσίευσε σήμερα η Frontex.

Σημειώνεται, πως είχε σημάνει συναγερμός στην Κρήτη για τον εντοπισμό της, καθώς τα ίχνη της γυναίκας αγνοούνταν από τις 15.00 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν εθεάθη για τελευταία φορά στην πισίνα του ξενοδοχείου να παίρνει το στρώμα θαλάσσης και να κατευθύνεται προς την παραλία.
Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν, ενώ στην παραλία βρέθηκαν η πετσέτα της και προσωπικά της αντικείμενα, όμως η ίδια δεν εντοπίστηκε πουθενά.

Μετά από 20 ώρες, και ύστερα από αγωνιώδη αναζήτηση από το λιμενικό που απέβη άκαρπη, η γυναίκα βρέθηκε τελικά γύρω στα 7 ναυτικά μίλια μακριά από την ακτή από ένα πιλότο της Frontex, ο οποίος περιπολούσε την περιοχή για λέμβους παράνομων μεταναστών.


Ο πιλότος έδωσε το στίγμα στο Λιμενικό και αμέσως έσπευσε στο σημείο σκάφος του λιμεναρχείου Χανίων που συμμετείχε στις έρευνες και στο οποίο επιβιβάστηκε η τουρίστρια, η οποία φαίνεται πως αποκοιμήθηκε πάνω στο στρώμα και δεν είχε καταλάβει πόσο είχε απομακρυνθεί από την ακτή.

Δείτε φωτογραφίες από τη στιγμή της διάσωσης


πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr