Η Ντέμη του «MasterChef» και η σύζυγός της Άλκηστη έβαλαν τα μαγιό τους και άρχισαν τις διακοπές

Την Ηρακλειά, αυτό το μαγευτικό νησί των Μικρών Κυκλάδων, επέλεξαν φέτος η Ντέμη Γεωργίου και η αγαπημένη της Αλκηστη Αλεξανδράτου για να κάνουν τις διακοπές τους.

 

Η πρώην παίκτρια του «MasterChef», η οποία συζητήθηκε έντονα από τις οντισιόν ακόμη του reality μαγειρικής του Star, καθώς σύστησε αμέσως στο τηλεοπτικό κοινό «τη σύζυγό της», όπως αποκάλεσε δημόσια την Αλκηστη, είναι πλέον ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη στον κόσμο.

Ας μην ξεχνάμε πως η μισή Ελλάδα έβλεπε «MasterChef» στη διάρκεια της καραντίνας, αφού ήταν το μόνο πρόγραμμα που είχε stock επεισοδίων κι έτσι δεν διακόπηκε ποτέ. Ως εκ τούτου, οι πρώην παίκτες του reality μαγειρικής και επίδοξοι νέοι σεφ απέκτησαν μεγάλη δημοτικότητα.

Στην παραλία

Πολλοί ήταν λοιπόν εκείνοι που αναγνώρισαν την Ντέμη στην παραλία του Αγίου Γεωργίου, στην Ηρακλειά, το περασμένο Σάββατο, όταν βρέθηκε εκεί μαζί με την Αλκηστη. Μεταξύ αυτών και ο άνθρωπος της «Espresso» που κατέγραψε με τον φωτογραφικό φακό του κάθε κίνηση του ζευγαριού. Οι δυο ερωτευμένες γυναίκες, που έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και διατηρούν το δικό τους εστιατόριο στην Αθήνα, απόλαυσαν το μπάνιο τους στη θάλασσα για αρκετή ώρα και, μόλις βγήκαν έξω, βολεύτηκαν σ’ ένα παγκάκι. Κι επειδή η θάλασσα -ως γνωστόν- ανοίγει την όρεξη, έπειτα από λίγη ώρα η Ντέμη έβγαλε από την τσάντα της ένα ταπεράκι με φαγητό και τσίμπησαν το κολατσιό τους.

Πηγή: Espresso