Η viral αγγελία για εργασία – Ζητείται νταντά με αμοιβή 10.700 ευρώ για να φροντίσει δύο παιδιά σε κάστρο τα Χριστούγεννα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία αγγελία που ανέβασαν γονείς από τη Σκωτία, οι οποίοι αναζητούν νταντά για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, μια εύπορη οικογένεια ψάχνει για νταντά την περίοδο των γιορτών σε ένα σκωτσέζικο κάστρο κοντά στο Εδιμβούργο με σκοπό να προσέχει και να φροντίζει δύο παιδάκια πέντε ετών.

Πρόκειται για δίδυμα με τις υπηρεσίες της νταντάς να είναι απαραίτητες για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Η οικογένεια προσφέρει πάνω από 10.700 ευρώ σε όποιον πάρει τη θέση, με το πακέτο αποδοχών να είναι προφανώς πολύ υψηλότερο από τον μέσο μισθό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πρόθυμοι να σταματήσουν να βλέπουν την οικογένειά τους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου αφού θα διαμένουν στο κάστρο όλο το 24ωρο.

Η αγγελία εργασίας λέει ότι η οικογένεια θα βρίσκεται σε ένα κάστρο κοντά στο Εδιμβούργο, όπου θα μείνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, θα χρειαστούν συστάσεις και τουλάχιστον πέντε χρόνια εμπειρίας.

Η αγγελία εργασίας αναφέρει επίσης ότι η νταντά θα είναι υπεύθυνη για τη «γενική διασφάλιση της ψυχαγωγίας των παιδιών», συμμετέχοντας σε δραστηριότητες όπως υπαίθριες βόλτες, παιχνίδια, χειροτεχνίες και ημερήσιες εκδρομές, αλλά το μαγείρεμα και το καθάρισμα δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της.