Η Νοτοπούλου, τα Σαρδάμ, η Άβολη Στιγμή και το Κλάμα Μπροστά στις Κάμερες!

Η Κατερίνα Νοτοπούλου ήταν αρκετά αμήχανη και κάποια στιγμή έχασε τον ειρμό των σκέψεών της – Η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά συγκινήθηκε κατά την τελετή παράδοσης του ΥΜΑΘ – Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της – Έκλεισε την ομιλία της λέγοντας «Ζήτω η Μακεδονία» – Φωτογραφίες και βίντεο από την τελευτή παράδοσης – παραλαβής

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής από την Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά στην Κατερίνα Νοτοπούλου ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Με χειροκρότημα υποδέχτηκαν τις δύο κυρίες καθώς κατέβαιναν, ενώ αντάλλαξαν χειραψίες και αγκαλιές με τους παρευρισκόμενους πριν πάρουν τον λόγο.

“Είμαι περήφανη για τη Μακεδονία και τη Θράκη και χαίρομαι που θα παραμείνει σε γυναικεία χέρια” είπε από το βήμα η κ. Τσαρουχά καθώς ευχαρίστησε και τον Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που της έδειξε. Συμπλήρωσε ότι: “Θα είμαι πάντα δίπλα στη νέα υπουργό Μακεδονίας Θράκης, όπως θέλω να είστε και εσείς”. Κλείνοντας τον λόγο της ευχήθηκε στην κ. Νοτοπούλου να έχει δύναμη και την φώτιση του Θεού.

“Είμαι βέβαιη ότι με συνεργασία και εμπιστοσύνη θα κάνουμε μαζί το βήμα που έχει ανάγκη η Ελλάδα” δήλωσε η κ. Νοτοπούλου ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες της συγκινημένη.

https://www.youtube.com/watch?v=gSlCMUv-2Us

Κάποια στιγμή μάλιστα η Κατερίνα Νοτοπούλου έχασε τον ειρμό των σκέψεών της και δικαιολογήθηκε λέγοντας «δεν είμαι συνηθισμένη».

Και οι δύο κυρίες μετά το τέλος των ομιλιών τους αντάλλαξαν θερμές χειραψίες, αγκαλιές και φιλιά με πρόσωπα που παρευρέθηκαν εκεί.

[Newsit]