Νότης Σφακιανάκης: Ποιος είναι ο λόγος που συνεχίζει να μένει στο διαμέρισμα του νυχτερινού κέντρου που εμφανιζόταν;
Www.true.gr

Νότης Σφακιανάκης: Ποιος είναι ο λόγος που συνεχίζει να μένει στο διαμέρισμα του νυχτερινού κέντρου που εμφανιζόταν;

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν περίπου μία εβδομάδα, η ξαφνική αποχώρηση της Πάολα από το νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν με τον Νότη Σφακιανάκη. Με αφορμή τον επεισοδιακό «χωρισμό» των δύο καλλιτεχνών, έγινε γνωστό πως ο λαϊκός τραγουδιστής… κοιμόταν στο καμαρίνι του! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο Νότης συνεχίζει να μένει στο μαγαζί, παρά τη διάλυση του σχήματος και τη… σφαγή που προηγήθηκε μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκκεντρικός καλλιτέχνης ζει μόνιμα τους τελευταίους τρεις μήνες σε πολυτελές διαμέρισμα που άνηκε στην επιχείρηση Μαροσούλη και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του. Όσο για τον λόγο που δεν έφυγε ούτε μετά το άδοξο φινάλε της συνεργασίας του με την εκρηκτική συνάδελφό του; Πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, φαίνεται πως ο Νότης αντιμετωπίζει προβλήματα στον έγγαμο βίο του με την όμορφη Κίλι, με την οποία έγινε ζευγάρι το 1984 και παντρεύτηκε το 1991, ενώ έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά, τους 23χρονους σήμερα Απόλλωνα και Αφροδίτη.
Ο Νότης επέλεξε να μένει προσωρινά πάνω από το καμαρίνι, για τον λόγο ότι δεν ήθελε να οδηγάει ξημερώματα μέχρι την Βάρκιζα, όπου είναι το σπίτι του. Ωστόσο οι πληροφορίες μιλούν και για σύννεφα στον γάμο του με την Αγγλίδα σύζυγό του…

πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr