Νοστιμότατο Μοσχάρι στην κατσαρόλα


ΥΛΙΚΑ
- Μοσχαρι ελια κομμενο σε μπουκιτσες – 1 κιλο
- Κρεμμυδι ξερο τριμμενο – 1 τεμ.
- Σκορδο ψιλοκομμενο – 3 σκελ.
- Ελαιολαδο – 50 ml
- Κρασι κοκκινο – 100 ml
- Ξυδι μπαλσαμικο – 40 ml
- Θυμαρι η’ριγανη – 2 πρεζες
- Πιπερι φρεσκοτριμμενο
- Γαρυφαλλο τριμμενο – 2 πρεζες
- Αλατι
- Νερο βραστο – 1/2 λιτρο
- Κορν φλαουρ – 3 κ.γλυκου
Εκτέλεση
- Σε κατσαρολα βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει και προσθετουμε κρεμμυδι και σκορδο να σωταριστουν μεχρι να γυαλισουν.
- Προσθετουμε το μοσχαρακι και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να αλλαξει χρωμα το κρεας μας.
- Σβηνουμε με το κρασι και …
ΠΗΓΗ: xrysessyntages.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: