Νόνη Δούνια: Το μήνυμά της προς τις μαμάδες που θα ταυτιστούν μαζί της..

Αύριο ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά και χιλιάδες μαθητές θα βρεθούν ξανά στις σχολικές αίθουσες.

Η Νόνη Δούνια ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα με το οποίο σίγουρα θα συμφωνήσετε.

Άλλωστε, ως μαμά δύο παιδιών, του Στάθη και της Ρίας, από αύριο θα έχει μια γεμάτη καθημερινότητα που θα περιλαμβάνει, δρομολόγια για τις δραστηριότητες των παιδιών, βοήθεια στα διαβάσματα, αν είναι απαραίτητο, μαγείρεμα, και τα συναφή.

Το πρώην μοντέλο και νυν βουλευτής της ΝΔ, έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2019 γιόρτασε 15 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη.

Με αφορμή τη επέτειο είχε δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες, μία από την ημέρα του γάμου της και μια πρόσφατη γράφοντας χαρακτηριστικά:

«15 χρόνια! Δεκαπέντε χρόνια γεμάτα αγάπη, έρωτα, σεβασμό, θαυμασμό, μοναδικές στιγμές, ανεπαναληπτες εμπειρίες. Μαζί στα ωραία, στα εύκολα αλλά προπαντός στα δύσκολα, σε εκείνα που κάνουν την σχέση ακόμα πιο δυνατή! »

Δείτε στη gallery που ακολουθεί το μήνυμα της Νόνης Δούνια για τη νέα σχολική χρονιά.

Η Νόνη Δούνια έχει εκλεγεί βουλευτής με τη Ν.Δ.

Είναι παντρεμένη 15 χρόνια με τον Κυριάκο Μουρατίδη

Εχει δύο παιδιά, τον Στάθη,

και την Ρία που είναι 13 ετών.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μέρος των διακοπών της το πέρασε στις Σπέτσες.

Χθες θέλησε να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά με αυτό το μήνυμα: «Καλή εβδομάδα! Καλή δύναμη σε όλους εμάς τους γονείς…. νέα σχολική χρονιά αρχίζει, ξυπνητήρια,ταπερακια, ατελείωτα πλυντήρια…. καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!»

Πηγή : mothersblog.gr