Νόμιζε πως είχε βρει τον Άντρα των Ονείρων της... Οταν είδε το Σήμα του Αυτοκινήτου του όμως τον Χώρισε Αμέσως.
Www.true.gr

Νόμιζε πως είχε βρει τον Άντρα των Ονείρων της… Οταν είδε το Σήμα του Αυτοκινήτου του όμως τον Χώρισε Αμέσως.

Πρόσφατα, ένας άντρας στην Κίνα που οδηγούσε μια Porsche Cayenne, γνώρισε ένα κορίτσι σε ένα πάρτι. Το αυτοκίνητό του, ήταν ένας τεράστιος παράγοντας που το κορίτσι αποφάσισε να είναι μαζί του.

Το νέο ζευγάρι έβγαινε για δύο εβδομάδες και το κορίτσι αποφάσισε να ανεβάσει φωτογραφίες του τότε φίλου της φίλου της με το αυτοκίνητό του, για να κάνει εντύπωση στους φίλους της.

Λίγο αργότερα, ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο ήταν στην πραγματικότητα ένα Κινέζικο εμπορικό σήμα που ονομάζεται Zoyte.

Ένας φίλος της, της είπε ότι το αυτοκίνητο αυτό κοστίζει περίπου 150.000 γιουάν (περίπου 23.500 δολάρια), ενώ ένα πραγματικό Porsche Cayenne κοστίζει περίπου 1.5 εκατομμύρια γιουάν στην Κίνα.Το κορίτσι γνώρισε τον τύπο σε ένα πάρτι, πήγαν μια βόλτα με το αυτοκίνητο και άρχισαν να βγαίνουν. «Σκέφτηκα ότι οι πλούσιοι άνθρωποι είναι σπάνια ταπεινοί. Εξαιτίας της μοναδικής του ποιότητας, άρχισα να αναπτύσσω συναισθήματα γι’ αυτόν», δήλωσε.Όταν ένας φίλος της επιβεβαίωσε ότι το αμάξι δεν είναι Porsche Cayenne, αναρωτήθηκε πώς μπορούσε να είναι δυνατόν, αφού το αυτοκίνητο είχε λογότυπα της Porsche στο καπό του αυτοκινήτου, καθώς και στις ζάντες.

Αυτά τα λογότυπα μπορούν να αγοραστούν εύκολα online. Ο τύπος πρέπει να είχε τροποποιήσει σκόπιμα το αυτοκίνητο, ώστε να μοιάζει με το γερμανικό Porsche Cayenne.

Εκνευρισμένη όταν έμαθε την αλήθεια, το κορίτσι μάλωσε με το αγόρι της και αργότερα τον χώρισε επειδή την ντρόπιασε στους φίλους της.

Credit: 9gag.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr