Νόμιζε πως είχε βρει τη Γυναίκα της Ζωής του. Όταν Αποκαλύφθηκε Το μεγάλο Μυστικό της, του "Κόπηκαν" τα πόδια.
Www.true.gr

Νόμιζε πως είχε βρει τη Γυναίκα της Ζωής του. Όταν Αποκαλύφθηκε Το μεγάλο Μυστικό της, του «Κόπηκαν» τα πόδια.

Η αγάπη, ο σεβασμός, η φιλία και η αφοσίωση, είναι τα πιο ζωτικά συστατικά που συνθέτουν έναν ευτυχισμένο και διαρκή γάμο. Η εμπιστοσύνη, η οποία βασίζεται στην ειλικρίνεια, είναι φυσικά εξίσου σημαντική.

Ένας 64χρονος Βέλγος, ο οποίος ονομάζεται Jan, διαπίστωσε μετά από 19 χρόνια γάμου ότι η σύζυγός του γεννήθηκε άνδρας. Τώρα, ο τρομοκρατημένος σύζυγος ζητά διαζύγιο.

Ο Jan παντρεύτηκε την σύζυγό του Monica από Ινδονησία, το 1993. Ήθελε να ξεκινήσουν τη ζωή τους στο Βέλγιο. Αμέσως τακτοποίησε και επεξεργάστηκε τα έγγραφά της.

Ωστόσο, το ζευγάρι αντιμετώπισε δυσκολίες στην επίλυση των εγγράφων, καθώς τα Βελγικά δικαστήρια αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα της ταυτότητας της Monica. Ωστόσο, ενέκριναν την αίτησή της παρά τις αμφιβολίες για την ταυτότητά της.

Για αρκετά χρόνια, το ζευγάρι έζησε μια φυσιολογική ζωή. Η Monica, η οποία είναι τώρα 48 ετών, ήταν περισσότερο σαν μια μεγάλη αδελφή για τα δύο παιδιά του Jan, τα οποία είχε από τον προηγούμενο γάμο του.

Είπε ότι αποφάσισαν να μην κάνουν άλλα παιδιά εξαιτίας αυτού. Όσον αφορά τη μηνιαία περίοδο μιας γυναίκας, η Monica χρησιμοποιεί σερβιέτες κάθε φορά που προσποιείται ότι έχει περίοδο «για να κρύψει την αλήθεια».Αλλά ο Jan είπε ότι η σχέση τους άρχισε να αλλάζει, όταν βρήκε μια νέα θέση πλήρους απασχόλησης. «Η Monica άρχισε να αλλάζει πολύ», είπε ο Jan. «Ο μεγαλύτερος γιος μου την είδε κάποιες φορές σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Άρχισε να φοράει πολύ φανταχτερά ρούχα, αυτές τις εξαιρετικά κοντές φούστες με την κοιλιά της ήταν εντελώς εκτεθειμένη».

Σύντομα, ο Jan ανακάλυψε ερωτικά μηνύματα από άλλους ανθρώπους στον υπολογιστή της Monica, και φήμες άρχισαν να ακούγονται.

«Ένας φίλος μου είπε ότι είχε ακούσει ότι η Monica ήταν στην πραγματικότητα ένας άντρας που άλλαξε φύλο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο γιος μου είχε ακούσει επίσης παρόμοιες φήμες», είπε ο Jan.«Την έσπρωξα στον τοίχο και είπα: «Τώρα ξέρω την αλήθεια. Είσαι άνδρας;» Τότε, ανακοίνωσε ότι γεννήθηκε άντρας και ότι είχε εγχειριστεί.

«Αισθάνομαι ότι εξαπατήθηκα», δήλωσε ο Jan στην εφημερίδα Het Nieuwsblad. «Νόμιζα ότι ήταν μια ελκυστική γυναίκα, δεν είχε αντρικά χαρακτηριστικά. Ακόμη και κατά τη διάρκεια του ΣEΧ, ποτέ δεν παρατήρησα τίποτα», είπε.

Ο Jan κάνει σήμερα ψυχιατρική θεραπεία λόγω της συγκλονιστικής αποκάλυψης της συζύγου του. το διαζύγιό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά τα Βελγικά δικαστήρια δεν επέτρεψαν στον Jan να διώξει τη Monica από το σπίτι τους.

Ο δικηγόρος του Liliane Verjauw, δήλωσε: Αυτό το άτομο τον εξαπατούσε σκόπιμα για χρόνια. Προφανώς, έχει επίσης πλαστογραφήσει τα έγγραφα για να πάρει άδεια παραμονής. Τα παιδιά, που εδώ και χρόνια ζούσαν μαζί της, καταστράφηκαν».

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr