Νόμιζε πως είχε ένα απλό Πρήξιμο στο Πόδι. Η διάγνωση των Γιατρών όμως, την έκανε να Παγώσει.

Μία γυναίκα αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το πόδι της όταν γιατροί διέγνωσαν έναν όγκο που είχε αγνοήσει για μία δεκαετία ως καρκίνο. Η Cheryl Murray αρχικά παρατήρησε τον όγκο όταν ήταν 15 αλλά δεν πίστευε ότι ήταν κάτι σοβαρό.

Με τα χρόνια όμως μεγάλωνε και τελικά είχε φτάσει να έχει το μέγεθος μία μπάλας του γκολφ. Το 2014, τελικά το είπε στο αγόρι της, David, που την έπεισε να πάει στον γιατρό.

Οι γιατροί έκαναν πολλές εξετάσεις και συμπέραναν πως η Murray έπασχε από σάρκωμα, μία σπάνια μορφή καρκίνου.

«Ποτέ δεν περίμενα να είναι κάτι σοβαρό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.»

Της είπαν πως ο όγκος είχε μεγαλώσει σε τέτοιο βαθμό που έπρεπε να της κόψουν το πόδι. Το αγόρι της ήταν πολύ υποστηρικτικό και της έκανε πρόταση γάμου λίγο πριν την επέμβαση.

«Του είπα ότι δεν ήξερα τι θα είχε γίνει εάν δεν ήταν αυτός. Ήξερα ότι ήθελα να χτίσω την ζωή μου μαζί του και αυτό μου έδινε πολύ δύναμη.»

Η Murray έφυγε από το νοσοκομείο σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά ξεκίνησε αμέσως φυσικοθεραπεία και πήρε και προσθετικό άκρο. Δηλώνει πως πλέον βλέπει με άλλα μάτια τον κόσμο και πως είναι περήφανη για το πόδι της.

«Δεν μπορώ να αλλάξω το παρελθόν και μπορώ μόνο να περπατάω προς το μέλλον.»

Υπολογίζεται πως περίπου 12,310 άνθρωποι στις ΗΠΑ θα διαγνωστούν με σάρκωμα φέτος και οι 4,990 θα πεθάνουν από την ασθένεια, σύμφωνα με το Healio.

Credit: americanow.com