Νόμιζε ότι η 12χρονη "Γλυκοκοιτάζει" τον Αντρα της. Δείτε ΤΙ της έκανε από τη Ζήλια της και θα Εξοργιστείτε
Www.true.gr

Νόμιζε ότι η 12χρονη «Γλυκοκοιτάζει» τον Αντρα της. Δείτε ΤΙ της έκανε από τη Ζήλια της και θα Εξοργιστείτε

Ένα ανησυχητικό νέο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφού μια κλειστή κάμερα κατέγραψε μια μεγαλόσωμη γυναίκα να επιτίθεται σε ένα μικρό κορίτσι, στην Πενσυλβάνια.

Στο βίντεο, βλέπουμε έναν άνδρα να μιλάει σε μια νεαρή κοπέλα που του προσφέρει κάποιο είδος τροφής που είχε μόλις αγοράσει.

Ξαφνικά, μια ενήλικη γυναίκα τρέχει στον άντρα και τον σπρώχνει, στη συνέχεια γυρίζει και επιτίθεται στο μικρό κορίτσι.

Το θύμα, Presley Keeney, σπρώχνεται στο έδαφος και δέχεται κλωτσιές από τη γυναίκα. Λίγο αργότερα, ο πατέρας του μικρού κοριτσιού έρχεται στο προσκήνιο και αρχίζει να ψάχνει για αυτόν που της επιτέθηκε, πριν γυρίσει για να παρηγορήσει την κόρη του.

Η μητέρα της Keeney, Chere Fuller, λέει ότι η αστυνομία απάντησε και έλαβε δηλώσεις από την κόρη της και τους παρευρισκόμενους. Δυστυχώς, δεν ανακτούν το βίντεο παρακολούθησης.Λίγο αργότερα, η Fuller έλαβε ένα μήνυμα από τον αδελφό της γυναίκας που επιτέθηκε. «Μου έστειλε ένα μήνυμα και είπε: Ξέρω ποια είναι αυτά. Λυπάμαι πολύ.»

Η επιτιθέμενη έχει αναγνωριστεί ως η είκοσι οχτώ χρονών Marlenea Uravage. Ο άντρας στο βίντεο ήταν ο φίλος της.

Η Fuller λέει ότι «σκέφτηκε ότι ο άνθρωπος ήταν πεινασμένος. Επειδή είναι 12 ετών, έχει ένα αθώο μυαλό. Περπάτησε και είπε: «Μπορώ να έχω ένα κομμάτι από αυτό;»«Τι ωραίο ζευγάρι, ένας άντρας που ζητάει από ένα ανήλικο φαγητό και μια γυναίκα που του επιτίθεται» – Robyn Jay

«Αυτή η γυναίκα είναι σαφώς διανοητικά ασταθής για να αντιδράσει με τέτοιο κακό προκλητικό τρόπο!» – Pixiepops

Credit: awm.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr