Νόμιζαν ότι ο Τεράστιος Πύθωνας είχε Φάει τα Ζώα τους. Όταν τον Άνοιξαν στα Δύο όμως, τους Σηκώθηκε η Τρίχα.
Www.true.gr

Νόμιζαν ότι ο Τεράστιος Πύθωνας είχε Φάει τα Ζώα τους. Όταν τον Άνοιξαν στα Δύο όμως, τους Σηκώθηκε η Τρίχα.

Οι άνθρωποι δεν λειτουργούν πάντα με βάση την λογική και πολλές φορές δεν τους νοιάζουν οι συνέπειες των πράξεών τους. Αυτή η απερισκεψία έχει κοστίσει πολλές φορές στην ανθρωπότητα.

Πρόσφατα, συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό όταν οι ντόπιοι θεώρησαν πως κατάλαβαν τι είχε συμβεί και πως ένα φίδι ήταν ένοχο για φόνο.

Μία μέρα, σε ένα χωριό της Νιγηρίας, οι κάτοικοι είδαν ένα τεράστιο ερπετό και θεώρησαν πως είχε φάει μία αγελάδα γιατί η κοιλιά του ήταν πολύ πρησμένη. Έτσι, αποφάσισαν να ανοίξουν το σώμα του πύθωνα και όπως φάνηκε, η κοιλιά του ερπετού ήταν γεμάτη αβγά.Το είδος αυτό παράγει 100 αβγά την φορά. Αφού τα νέα διαδόθηκαν στο διαδίκτυο, πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν την άποψή τους. Κάποιοι εξέφρασαν την λύπη τους για τον θάνατο του πύθωνα ενώ άλλοι θεώρησαν ότι ήταν καλό που πέθανε γιατί αλλιώς θα γεννιόντουσαν άλλα 100 επικίνδυνα πλάσματα σαν και αυτό.

Τα ερπετά αυτού του είδους μπορούν να ξεπεράσουν σε μήκος τα 4,8 μέτρα και τα θηλυκά είναι μεγαλύτερα από τα αρσενικά. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα είδη φιδιών στην Γη και μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 6 μέτρα.Οι πύθωνες δεν έχουν δηλητήριο και χρησιμοποιούν άλλη τεχνική για να σκοτώσουν την τροφή τους. Σκοτώνουν το θύμα τους πιέζοντάς το, με αποτέλεσμα να πεθάνει από καρδιακή ανακοπή.

Αυτή τη φορά οι ντόπιοι έκαναν λάθος και ο αφρικανικός πύθωνας δεν είχε φάει κανένα από τα ζώα τους.

Credit: dailyhunt.in

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr