Nomads Spoiler: Αυτός ήταν ο Πραγματικός Λόγος που τα Παράτησε ο Αναδιώτης. Η Σχέση του με τον Μαυρίδη που τα Άλλαξε ΌΛΑ…

Η ώρα για τον τελικό του Nomads έφτασε. Χθες το κοινό έστειλε τον Γιώργο Μαυρίδη απευθείας στον τελικό, οπότε ο παίκτες δεν χρειάστηκε να μονομαχήσει με τον Κωνσταντίνο Οροκλό, τον Νίκο Αναδιώτη και την Αποστολία Ζώη.

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός κατάφερε να πάρει πρώτος το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ενώ η δεύτερη ήταν η Αποστολία Ζώη, καθώς ο Νίκος Αναδιώτης κουράστηκε και τα παράτησε.

Στον τελικό, λοιπόν, βρίσκονται Γιώργος Μαυρίδης, Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Όπως όλοι είδαμε στον ημιτελικό όλοι Ξαφνιάστηκαν όταν είδαν χωρίς κανένα Λόγο τον Αναδιώτη να τα παρατάει Χωρίς κανέναν λόγο την ώρα που θα μπορούσε να είναι αυτός στον τελικό στην θέση της Αποστολίας. Τι τον έκανε όμως να το κάνει αυτό κανείς δεν ξέρει ή τουλάχτον όχι ακόμα…

Η Μεγάλη Αποκάλυψη όμως έρχεται για να δώσει μια Εξήγηση που θα σας λύσει όλες τις απορίες για τον λόγο που το έκανε. Η Φιλική Σχέση που έχει αναπτύξει με τον Γιώργο Μαυρίδη είναι ο Βασικός Λόγος που το έκανε αυτό… Και όχι… δεν έκανε οτι έκανε για να πάρει τα λεφτά ο Μαυρίδης αλλά για τον Λόγο που θα τα χρησιμοποιήσει. Έφτασε στα αφτιά μας οτι ο Γιώργος Μαυρίδης κάποια στιγμή του είχε αναφέρει πως αν όχι όλο το ποσό αλλα σίγουρα ένα μεγάλο μέρος θα πάει σε Φιλοζωικές και γενικά για τη σωτηρία και την περίθαλψη των ζώων στην Ελλάδα. Τα λεφτά δεν τα έχει ανάγκη για θέμα επιβίωσης και πως θα τον βοηθήσει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα που δεν είναι άλλο από ένα καταφύγιο για τα αδέσποτα. Όλο αυτό έκανε ( όπως έδειξε) τον Νικο Αναδιώτη να πάρει την απόφαση που πήρε.. Τώρα η Αλήθεια θα φανεί σε λίγες ώρες στον Μεγάλο τελικό Αν και οι πληροφορίες μας λένε πως Ισως υπάρχει μια Τεράστια Ανατροπή στον Μεγάλο Νικητη του Nomads…

 

Ο Τελικός του Nomads θα παιχτεί σε δύο γύρους.

Στον πρώτο γύρο, θα αγωνιστούν οι τρεις παίκτες μαζί σε πέντε δοκιμασίες. Ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία χάνει και αποσύρεται από τη διαδικασία των αγωνισμάτων.
τον επόμενο γύρο θα αγωνιστούν μόνο οι δύο παίκτες.


Ο πρώτος κύκλος
Στο σημερινό παιχνίδι θα παίξουν και οι τρεις φιναλίστ ταυτόχρονα σε 5 διαφορετικές δοκιμασίες. Από την κάθε δοκιμασία θα μαζεύουν πόντους. Εκείνος που θα τερματίζει πρώτος θα παίρνει 3 πόντους, εκείνος που θα τερματίζει δεύτερος θα παίρνει 2 πόντους και εκείνος που θα τερματίζει τελευταίος θα παίρνει έναν πόντο. Στο τέλος των αγωνισμάτων όλοι οι πόντοι θα αθροιστούν και εκείνος που θα έχει τους λιγότερους θα αποκλειστεί από τον τελικό. Στη συνέχεια οι δυο φιναλίστ θα αγωνιστούν σε ένα πολύ μεγάλο αγώνα.

Στην πρώτη δοκιμασία θα κρεμαστούν από τα τρία παράθυρα και θα πρέπει να κρατηθούν χρησιμοποιώντας τα χέρια τους. Όσο περνά η ώρα τα παράθυρα θα γέρνουν προς τα εμπρός και η κλίση τους θα μεγαλώνει.

Στη δεύτερη δοκιμασία θα πρέπει να πατήσουν με το πόδι τους τον καταπέλτη, να πετάξουν το πουγκί με την άμμο και να το προσγειώσουν στη ξύλινη βάση. Συνολικά θα πρέπει να βάλουν 5 πουγκιά στις 5 βάσεις που βρίσκονται μπροστά τους.

Στο τρίτο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν το σχοινί με το μπάτζι με σκοπό το πουγκί να χτυπήσει και να ρίξει κάτω τους 3 τριγωνικούς στόχους.

Στην τέταρτη δοκιμασία θα πρέπει να κατασκευάσουν πύργους χρησιμοποιώντας τις ξύλινες κάρτες. Το ύψος που θα πρέπει να φτάσουν είναι το σημείο που τους υποδεικνύει το βέλος. Το συγκεκριμένο ύψος είναι στα 2.80μ.

Στο πέμπτο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τους δίσκους από τις πλατφόρμες βάζοντας τους στα κλουβιά απέναντι. Θα πρέπει στο κάθε κλουβί να βάλουν δυο δίσκους.

Στον τελικό περνάνε οι δύο νικητές του προηγούμενου γύρου
Ο αγώνας του τελικού θα είναι μια σειρά από πολλές δοκιμασίες.


Ξεκινώντας θα πρέπει να περάσουν τις ξύλινες βάσεις, φτιάχνοντας γέφυρες με τα ξύλα. Φτάνοντας στην εξέδρα θα πρέπει να ανέβουν επάνω και να πετάξουν τις μπάλες για να βάλουν 3 καλάθια. Ο παίκτης που θα βάλει και τις 3 μπάλες στο καλάθι θα μπορεί να προχωρήσει παρακάτω.

Στη συνέχεια θα πρέπει να σπρώξουν τη μεγάλη ξύλινη ρόδα. Θα χρειαστεί να λύσουν το σχοινί και να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα βρουν στην άμμο. Φτάνοντας στις πόρτες θα πρέπει να σπρώξουν τη ρόδα ανάμεσά τους και να ρίξουν το πανό του Nomads.

Στο επόμενο μέρος της δοκιμασίας θα βρουν ένα τραπέζι με κύβους που αποτελούν ένα πάζλ. Θα πρέπει να μεταφέρουν τους κύβους μέσα από την πυραμίδα με τα ξύλα, μέχρι να τα πάνε στο τραπέζι και να στήσουν το πάζλ.

Προχωρώντας παρακάτω θα βρουν τις γέφυρες τις οποίες θα περάσουν χρησιμοποιώντας τα δυο κοντάρια με τους γάντζους.

Φτάνοντας στο επόμενο εμπόδιο θα πρέπει να πετάξουν το σφυρί και να σπάσουν τις 5 κανάτες που κρέμονται από τα σχοινιά.

Αμέσως μετά θα βρουν μπροστά τους τα ξύλινα κομμάτια που αν τα τοποθετήσουν σωστά θα δημιουργήσουν μια σκάλα. Αφού φτιάξουν τη σκάλα μέχρι και το τελευταίο σκαλοπάτι να είναι σωστά βαλμένο, τότε θα πρέπει να πάρουν τη σημαία, να ανέβουν επάνω στην εξέδρα και να τοποθετήσουν τη σημαία στην ειδική υποδοχή.

Εκείνος που θα βάλει πρώτος τη σημαία θα είναι ο μεγάλος νικητής του Nomads και θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ.