Γεννήθηκε με Τεράστια Κήλη στο Κρανίο και Είπαν Πως Φταίει η Ηλικία της Μητέρας. Δείτε ΠΩΣ Είναι Σήμερα και θα Δακρύσετε.
Www.true.gr

Γεννήθηκε με Τεράστια Κήλη στο Κρανίο και Είπαν Πως Φταίει η Ηλικία της Μητέρας. Δείτε ΠΩΣ Είναι Σήμερα και θα Δακρύσετε.

To να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα είναι κομμάτι του να είσαι γονιός και κανείς δεν το ξέρει αυτό καλύτερα από την 46χρονη Valeka Riegel που έμαθε από υπερηχογράφημα πως ο αγέννητος γιος της έπασχε από μία ασυνήθιστη πάθηση. 

Ο Zakary Riegel γεννήθηκε με μία ατέλεια να καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι του προσώπου του. Γνωστή και ως εγκεφαλοκήλη, η κήλη αυτή δημιουργείται όταν το κρανίο ενός μωρού δεν αναπτύσσεται εντελώς στην μήτρα.

Σύμφωνα με στατιστικές, ένα στα 12,000 παιδιά γεννιέται με κάποια μορφή εγκεφαλοκήλης κάθε χρόνο.

Οπότε παρόλο που ο Zakary γεννήθηκε υγιής από όλες τις άλλες πλευρές, όταν η Valeka τον είδε για πρώτη φορά, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.Στο νοσοκομείο παίδων του Cincinnati, 22 γιατροί που παρακολουθούσαν τον μικρούλη, δέχτηκαν την πρόκληση να θεραπεύσουν την κατάσταση μετά την γέννα.

Μετά από 4 μήνες στην εντατική νεογνών, ο Zakary ήταν αρκετά μεγάλος για να υποβληθεί στην επέμβαση που διήρκεσε 9 ώρες προκειμένου να αφαιρεθεί ο όγκος και να γεμίσει το κενό στο κρανίο του. Είναι δύσκολο να φανταστούμε πώς ένιωθε η μητέρα του όλο αυτό τον καιρό.

Ευτυχώς, το χειρουργείο ήταν πετυχημένο και η μητέρα του είδε τον γιο της για πρώτη φορά χωρίς την κήλη.Είχε γίνει αγνώριστος αλλά με την καλή έννοια!

Δείτε στο βίντεο την εκπληκτική μεταμόρφωση του Zakary:

Baby born with huge sac on his face thrives after surgery

Zakary Riegel arrived into the world with a rare birth defect that left much of his face covered by a sac. He's thriving after a marathon surgery to repair the condition.

Posted by Today Show on Donnerstag, 4. Januar 2018

Credit: faithtap.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr