Το Νησί: Πάρτε Μια Μεγάλη Ανάσα και Δείτε ΤΙ Κούκλες έχουν γίνει οκτώ χρόνια Μετά οι Αδελφές από το Αγαπημένο σίριαλ!

Οκτώ χρόνια μετά την τηλεοπτική συνεργασία τους στο δραματικό σίριαλ που καθήλωσε το πανελλήνιο, οι δύο δεσποινίδες συναντήθηκαν σε εκδήλωση γνωστής εταιρίας κοσμημάτων και αντάλλαξαν σφιχτές αγκαλιές!

Η 20χρονη Αναστασία και η 18χρονη Ιφιγένεια έκαναν γκράντε εμφανίσεις στο event. Ντυμένες με την τελευταία λέξη της νεανικής μόδας, τράβηξαν πάνω τους σαν μαγνήτης τα φλας των φωτογράφων. Και οι δύο συνεχίζουν να ασχολούνται με τον χώρο της υποκριτικής! Η Αναστασία Τσιλιμπίου με τα ξανθά μαλλιά και το αγγελικό πρόσωπο πριν από τρία χρόνια άνοιξε τα φτερά της και στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας βασικό ρόλο στο τουρκικό σίριαλ «Κιοσέμ, η σουλτάνα» που της χάρισε μεγάλη δημοφιλία στη γειτονική χώρα αλλά και μια σειρά προτάσεων εντός κι εκτός των ελληνικών συνόρων.

Η μελαχρινή Ιφιγένεια Τζόλα έπαιξε πριν από τρία χρόνια στην κινηματογραφική ταινία ελληνοφιν λανδικήςσυμπαραγωγής «Περιπέτεια στο Αιγαίο».

Η νεαρή κοπέλα είχε τον κεντρικό ρόλο σε κάποιες από τις δύσκολες υποβρύχιες σκηνές που γυρίστηκαν στον βυθό της Καλύμνου ήταν να την ντουμπλάρει η μεγαλύτερη αδελφή της Ρενέ, ωστόσο δεν χρειάστηκε τελικά, αφού η Ιφιγένεια τα κατάφερε μια χαρά και μέσα στη θάλασσα.

Να θυμίσουμε ότι τα δύο κορίτσια είχαν κάνει τη λεοπτικά βήματα και πριν από το «Νησί». Η Αναστασία είχε παίξει στη δραματική σειρά του Alpha «Για την καρδιά ενός αγγέλου», ενώ η Ιφιγένεια είχε υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε παιδική ηλικία για τις ανάγκες της σειράς «Εχω ένα μυστικό», επίσης στον Alpha.

 

 

Πηγή: Espresso