Νήπιο Nεκρό από Ηλεκτροπληξία. Έβαλε στο Στόμα τον Φορτιστή της Μάνας του
Www.true.gr

Νήπιο Nεκρό από Ηλεκτροπληξία. Έβαλε στο Στόμα τον Φορτιστή της Μάνας του

Πρωτοφανής τραγωδία: Σε ένα τραγικό συμβάν, ένα μικρός koρίτσι ηλικίας δύο ετών υπέστη θανατηφόρα ηλεκτροπληξία, όταν έβαλε το βίσμα ενός φορτιστή τηλεφώνου στο στόμα της ενώ ήταν ακόμα συνδεδεμένο στην πρίζα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Jahangirabad που βρίσκεται στην κεντρική ινδική πολιτεία Uttar Pradesh. Η μητέρα της Ράζια και ο πατέρας Σαχίντ είναι κάτοικοι της ινδικής πρωτεύουσας, Δελχί, όπου ζουν σε μια περιοχή που ονομάζεται Μουσταφαμπάντ. Η Ράζια και η κόρη της είχαν ταξιδέψει στο σπίτι της μητέρας της που βρίσκεται περίπου 62 μίλια νότια του Δελχί την Παρασκευή. Καθώς τώρα διανύουμε τον μήνα του Ραμαζανιού, η Ράζια ήθελε να είναι με τους γονείς της για να προσευχηθεί.

Έφτασαν το Σάββατο και ήταν πολύ χαρούμενοι που αντάμωσαν. Οι παππούδες ήταν επίσης ευτυχείς poy η εγγονή τους είχε έρθει σπίτι. Μόλις έφτασαν και εγκαταστάθηκαν, η Razia άφησε το παιδί να παίξει μόνο του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Times of India, κάποιος από την οικογένεια σύνδεσε τον φορτιστή για να φορτίσει το κινητό του στο σπίτι. Αργότερα, όμως, ο χρήστης αφαίρεσε το τηλέφωνο από το φορτιστή, αλλά άφησε το φορτιστή με το διακόπτη του ρεύματος ακόμα στη πρίζα.


Με το μωρό να παίζει μέσα στο σπίτι μόνο του και χωρίς επιτήρηση, το κακό δεν άργησε να συμβεί. Το μωρό μπορεί να παρατήρησε το καλώδιο του φορτιστή να κρέμεται, και όπως όλα τα μωρά την ηλικία της το έβαλε στο στόμα της. Ήταν ακόμα συνδεδεμένο και η τραγωδία χτύπησε. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μωρό έμεινε χωρίς αισθήσεις αμέσως μετά την ηλεκτροπληξία και εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ανακοινώθηκε ο θάνατος του παιδιού κατά την άφιξη.

Οι χρήστες έγραψαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους: ο χρήστης του Twitter deb garcia έγραψε: Παρακαλώ αποσυνδέστε τους φορτιστές σας από το ρεύμα όταν δεν τους χρησιμοποιείτε, εάν έχετε μικρά παιδιά! Ποτέ δεν μου έχει συμβεί μέχρι που διάβασα για ένα νήπιο 2 χρονών που έβαλε το βίσμα του φορτιστή στο στόμα του και έπαθε ηλεκτροπληξία.


Ένα άλλο άτομο, η Linda Wilkinson ζήτησε επίσης από τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός με τους φορτιστές τους. Είπε: Παρακαλώ σκεφτείτε πριν αφήσετε τους φορτιστές συνδεδεμένους !! Το μικρό παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία όταν έβαλε τον φορτιστή του κινητού στο στόμα της.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr