Νίκος Υποφάντης: Η μάχη με τον καρκίνο του 3,5 ετών γιου του και η στήριξη της Φώφης Γεννηματά

Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 56 της μόλις χρόνια, χτυπημένη από τον καρκίνο.

Χιλιάδες είναι οι χρήστες των social media που είχαν κάτι να γράψουν για τη Φώφη Γεννηματά, είτε τη γνώριζαν προσωπικά, είτε όχι.

Ανάμεσα στα μηνύματα βαθιάς θλίψης και σπαραγμού για τον χαμό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, ήταν και αυτό του δημοσιογράφου Νίκου Υποφάντη, ο οποίος γύρισε τον χρόνο 12 χρόνια πίσω και θυμήθηκε τη στιγμή που η Φώφη Γεννηματά τον στήριξε, όταν ο τότε 3,5 ετών γιος του έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

“Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό ‘παλιό’ νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου, ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια. Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες! Αντίο”, έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Υποφάντης είχε αποκαλύψει για τη μάχη του γιου του με τον καρκίνο: “Ήταν 3,5 ετών και χαροπάλευε με τον καρκίνο. Να μη συμβεί σε κανέναν, να σου φέρουν το παιδί σου σχεδόν νεκρό δυο και τρεις φορές”.

Πηγή : tilestwra.com