Νίκος Τσιλιπουνιδάκης: Ο δύσκολος χωρισμός και ο αγώνας για να βλέπει τον γιο του "Δεν βλέπω το παιδί μου όσο θα ήθελα"
Www.true.gr

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης: Ο δύσκολος χωρισμός και ο αγώνας για να βλέπει τον γιο του «Δεν βλέπω το παιδί μου όσο θα ήθελα»

Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του ήταν ο χωρισμός του, αλλά και η προσπάθειά του να μην χάσει την επαφή με τον μονάκριβο γιο του.

Ο ίδιος, μίλησε παράλληλα για τον αγώνα που κάνει με τον σύλλογο «Συνεπιμέλεια» ώστε να ακουστούν τα αιτήματα των πατεράδων και να αλλάξει το Οικογενειακό Δίκαιο στη χώρα μας.

«Όταν έφυγα από το Star πήγα στον ΣΚΑΙ, αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων αναγκάστηκα να φύγω. Πέρασα δύσκολη φάση όταν ήμουν στη Real. Ένας χωρισμός σου αλλάζει για πάντα τη ζωή. Και η Real με έβαλε σε ένα άλλο τρυπάκι δημοσιογραφίας που είχαμε ξεχάσει.

Έχω έναν γιο τον Κωνσταντίνο. Δεν είμαστε μαζί με τη μαμά του. Δεν ήθελε να προχωρήσουμε όπως έπρεπε να προχωρήσουμε.


Υπάρχουν πολλοί μπαμπάδες που πληρώνουν πολύ ακριβά το “ενοίκιο” της κυοφορίας των 9 μηνών. Και αυτό με πληγώνει. Γιατί ο πατέρας είναι ο ήρωας του παιδιού όσο και αν θέλουν αυτό να το παραβλέψουν κάποιες μαμάδες ή κάποιοι δικαστές. Δεν δίνουν στον πατέρα αυτό που πρέπει. Υπάρχει τεράστια αδικία. Ρώτησε ποτέ κανένας τα παιδιά;

Το #olamazi είναι οι πρώτες μου διακοπές με τον Κωνσταντίνο. Είχα να τον δω τρεις μήνες. Τον ρώτησα “τι θες να κάνουμε” και μου λέει “όλα μαζί”.

Κάνω αυτόν τον τίμιο αγώνα μαζί με άλλους μπαμπάδες, γιατί το παιδί δεν ανήκει σε κάποιον. Δεν το κέρδισε κάποιος σε λοταρία. Χρειάστηκαν δύο άνθρωποι να αγαπηθούν και να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. O τίμιος αυτός αγώνας ξεκίνησε πριν από 7-8 μήνες με τον σύλλογο “Συνεπιμέλεια”.


Δεν άντεξα να βλέπω κάποιους μπαμπάδες σε αυτή την κατάσταση. Το φέραμε εκεί ώστε να ακουστεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ότι υπάρχουν και μπαμπάδες. Δεν υπάρχουν μόνο μαμάδες. Υπάρχουν και μαμάδες που εργαλειοποιούν τα παιδιά. Το πιο δίκαιο είναι η συνεπιμέλεια. Ίσος χρόνος οι γονείς με το παιδί.

Δεν βλέπω το παιδί μου όσο θα ήθελα. Έχω κερδίσει όλες τις δικαστικές αποφάσεις, όμως έχω κερδίσει την αδημονία του παιδιού μου για να είναι μαζί μου. Δε σε καλύπτουν οι δικαστικές αποφάσεις. Εγώ δε θέλω να πάρω το παιδί από κανέναν. Θέλω το παιδί να είναι καλά.

Η Ουγκάντα έχει συνεπιμέλεια, η Ελλάδα δεν έχει, ως νόμο του κράτους. Γιατί; Οι μπαμπάδες τι είναι; Γιατί πρέπει η μητέρα να είναι πάνω από όλα; Τα δύσκολα τα περνάει ο μπαμπάς. Ο μπαμπάς είναι να σου μάθει τα δύσκολα. Διαχώρισα τους ρόλους. Υπάρχουν μπαμπάδες που θέλουν να είναι ενεργοί στη ζωή των παιδιών τους και δε μπορούν» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr