Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο ηθοποιός περνάει την καραντίνα σαν ερημίτης στη Γαύδο - Με 150 κατοίκους
Www.true.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο ηθοποιός περνάει την καραντίνα σαν ερημίτης στη Γαύδο – Με 150 κατοίκους

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι τολμηρός ειλικρινής, ντόμπρος, γοητευτικός και ταλαντούχος! Τον γνωρίσαμε καλύτερα στο Μπρούσκο, ενώ τον… αγαπήσαμε στο σήριαλ του Αlpha «Τατουάζ», να ερμηνεύει με τεράστια επιτυχία τον serial killer, Ορφέα. Ο Νίκος βιώνει μια καραντίνα που δεν έχει ζήσει κανείς άλλος. Και είναι ασφαλής αφού κυριολεκτικά δεν βλέπει άνθρωπο! Μακριά απ΄όλους ζει μια διαφορετική ζωή δίπλα στη φύση και στη θάλασσα κυριολεκτικά σαν ερημίτης

Φέτος πριν την έναρξη των μέτρων για την προστασία του κορονοϊού, πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Μαρία Σολωμού στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια! Ο Νίκος με το που έκλεισε το θεάτρο πήρε μια μεγάλη απόφαση! Να φύγει μακριά. Έτσι εδώ και ένα μήνα βρίσκεται καραντίνα στη Γαύδο! Σε ένα χωριό με υπέροχη θέα και με 150 κατοίκους! Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο αγαπημένος ηθοποιός μας αποκάλυψε πως ζει σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα αλλά με ηλιακές πλάκες άρα έχει ρεύμα λίγες ώρες την μέρα, οπότε και τρέχει να μαγειρέψει η να κάνει ένα ζεστό μπάνιο.
Οι συνθήκες που ζει θυμίζουν διακοπές αλλά δεν είναι αφού η ζωή είναι αρκετά δύσκολη χωρίς ανέσεις. Μάλιστα το πλοίο που φέρνει τα τρόφιμα στο απόμακρυσμένο νησί έρχεται κάθε 17 ημέρες! Ο Νίκος απολαμβάνει την μοναχικότητα του αλλά και τις ομορφιές του νησιού και ζει σαν ερημίτης! Ευτυχώς κάποιοι καλοί γείτονες μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού του φέρνουν μερικά τρόφιμα! Το Tlife σου εξασφάλισε βίντεο με τον ηθοποιό να κάνει ιππασία στις άγωνες περιοχές του νησιού αλλά και στιγμές από την περίεργη και μοναχική ζωή του στην ιδιαίτερα και πρωτότυπη καραντίνα του!

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο ο Νίκος έχει βρει διάφορους τρόπους να γυμνάζεται, να κάνει extreme sports ενώ χαλαρώνει βλέποντας το μοναδικό ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα!


Δες το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr