Τον καθηγητή του Μουσικού Σχολείου στο Ίλιον ο οποίος φέρεται να είπε σε μαθητή πως είναι «η ντροπή της κοινωνίας» επειδή εμφανίστηκε στη τάξη φορώντας φούστα, θέλησε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Παρασκευής (04/02). Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έκανε λόγο για σχολικό bullying από καθηγητή σε μαθητή ενώ αναρωτήθηκε αν οι εκπαιδευτικοί κάνουν ψυχολογικά τεστ.

«Υπάρχει και το σχολικό το bullying, όχι όμως από μαθητή σε μαθητή. Ακόμα καλύτερο! Από καθηγητή σε μαθητή! Μιλάω για το γεγονός στο μουσικό σχολείο στο Ίλιον. Καθηγητής έδιωξε μαθητή της Α’ Γυμνασίου γιατί πήγε στην τάξη με φούστα. Είμαστε πολύ έτοιμοι για αλλαγές. Αυτό φαίνεται πια» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και σχολίασε πως: «Ωραία αντιμετώπιση, εκπαιδευτική, το έβρισε το παιδί κιόλας. Ωραίος άντρας βαρύς, με πυγμή, ο καθηγητής που ξεσπά και στο παιδί».

Η απορία του Νίκου Μουτσινά

«Εγώ να κάνω μία ερώτηση. Οι εκπαιδευτικοί περνάνε από κανά ψυχολογικό τεστ; Να ξέρουμε είναι καλά, δεν είναι, γιατί αν είναι να ξεσπάμε τα απωθημένα στο παιδί, δηλαδή καλύτερα να μείνει χωρίς τραύμα το παιδάκι και ας μη μάθει και ποτέ μαθηματικά. Δεν το πιστεύω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Επίσης ο καθηγητής αυτός θα φύγει φαντάζομαι από Ελλάδα; Θα γίνει κάτι;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στους συμμαθητές του μαθητή και την αντίδραση τους μετά το περιστατικό. «Ευτυχώς, η νέα γενιά θα μας σώσει. Οι συμμαθητές την επόμενη μέρα ντύθηκαν τα αγόρια κορίτσια και τα κορίτσια αγόρια με το σύνθημα “τα ρούχα δεν έχουν φύλο”. Είμαστε ακόμα στο τι θα πει ο κόσμος και σε κάτι ταμπέλες», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.