Νίκος Οικονομόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την σοβαρή περιπέτειά του με τον κορονοϊό
Www.true.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την σοβαρή περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την είδηση πως είναι θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πλέον είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του και φαίνεται να ξεπερνάει σιγά σιγά την περιπέτεια με τον Covid-19. Ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του Ευαγγελισμού και μίλησε για την μοναχική του εμπειρία μέσα στο νοσοκομείο…

Διάβασε την ανάρτηση του τραγουδιστή:


«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό».

Πηγή: T-life.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr