Νίκος Χατζηνικολάου: “Μίλησα με τη Φώφη Γεννηματά την Κυριακή το πρωί και πίστευε…”

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στις 12:04 τη Δευτέρα (25/10) η Φώφη Γεννηματά βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και όλο το πανελλήνιο.

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ έχασε τη “μάχη” με τον καρκίνο, την ασθένεια που την ταλαιπωρούσε από το 2008και όπως είναι αναμενόμενο η είδησή του θανάτου της είναι πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, θέλοντας να σχολιάσει το πόσο αιφνίδιος ήταν ο θάνατος της προέδρου του ΚΙΝ.Αλ , αποκάλυψε πως το πρωί της Κυριακής μίλησε μαζί της και η ίδια πίστευε πως μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο και θα είναι πίσω στο σπίτι της.

«Μίλησα μαζί της την Κυριακή το πρωί και η Φώφη Γεννηματά πίστευε ότι πάει καλύτερα και ότι την εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε, στη διάρκεια της εβδομάδας, κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σπίτι της. Είναι πολύ μεγάλο το σοκ αυτής της ραγδαίας επιδείνωσης, που νομίζω δεν την περίμενε κανένας», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

πηγη: fthis.gr