Νικολέττα Ράλλη για Παναγιωτόπουλο: «Όποιος κάνει μαλ…α φεύγει στο Μεξικό» (Βίντεο)

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η Νικολέττα Ράλλη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, στο ξεκίνημα της εκπομπής της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», το μεσημέρι της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου.

Όταν η συνεργάτιδά της, Νάνσυ Παραδεισανού την πληροφόρησε για το ταξίδι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και της συζύγου του στο Μεξικό, η παρουσιάστρια έγινε έξω φρενών.

«Δηλαδή, πήγε διακοπές, θες να μου πεις; Άρα εντάξει, μιλάμε ο άνθρωπος δεν… Δεν πας διακοπές στο Μεξικό. Δεν πας αγάπη μου, είσαι καλά κι εσύ; Πήγε στο αεροδρόμιο; Τον είδε ο κόσμος; Τι λέτε; Τις ανάγκες στο Μεξικό και στη Νέα Υόρκη τις έχει το θύμα, όχι αυτός», είπε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Εν τω μεταξύ, ξέρετε, ούσα σινεφίλ και επειδή βλέπω πάρα πολλές ταινίες, ειδικά αμερικάνικο κινηματογράφο, όποτε κάποιος κάνει μαλ@@κι@, φεύγει στο Μεξικό. Που μπορεί να έχει κάνει το οτιδήποτε, αλλά έχει κάνει σίγουρα κάτι πολύ κακό. Τυχαίο, προφανώς. Ατυχής η σύγκριση, αλλά το αναφέρω. Δεν νομίζω ότι νιώθει ο συγκεκριμένος άνθρωπος» κατέληξε η Νικολέττα Ράλλη.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Open:

 

Πηγή:Tlife.gr