Ελληνικά τηλεπαιχνίδια: Αυτοί είναι οι παίκτες που άφησαν εποχή

Υπάρχουν θρυλικοί παίκτες που άφησαν εποχή με τις ικανότητες τους στη ελληνική τηλεόραση, με τα ποσά που κέρδισαν και με τις γνώσεις που απέκτησαν.

Νίκησαν το «τέρας»: 4 Έλληνες που κέρδισαν τα περισσότερα χρήματα σε τηλεπαιχνίδια

Δείρε τους παίκτες που αγαπήθηκαν μέσα από τα ελληνικά τηλεπαιχνίδια

Λατρεμένος «Εκατομμυριούχος», αυτή τη φορά στη ΝΕΤ. Ο πιο ‘’loser winner’’ στα χρονικά των παγκόσμιων τηλεπαιχνιδιών απαντά στην τελευταία ερώτηση. Αυτομάτως αρχίζει να κοπανιέται λέγοντας πως έκανε λάθος. Η απάντησή του όμως… ήταν σωστή. Ο Στέλιος Στεργίου κερδίζει 150.000 ευρώ και παραδόξως διατηρεί τις αισθήσεις του. Παρά το γεγονός πως μέχρι να πρασινίσει το κουτάκι είχε πρασινίσει ο ίδιος από το άγχος.

Όπως θα έλεγε και ο Αλέφαντος: τιτανοτεράστιος.

Deal. Την εποχή που το «Λεφτά υπάρχουν» ήταν περισσότερο αλήθεια παρά ευσεβής πρωθυπουργικός πόθος. Η Γωγώ Ντιλάρει, επιλέγει το σωστό πακέτο και φεύγει με 200.000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Στο Money Drop που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δύο παίχτες πόνταραν όλα τους τα λεφτά στο ότι ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ είχε μακρινή συγγένεια με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το αποτέλεσμα; Κέρδισαν 142.500 ευρώ.

Υπήρξε το κορυφαίο, ίσως, τηλεπαιχνίδι γνώσεων στα χρονικά της εγχώριας TV: «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τα μυαλά ισόποσα στο μπλέντερ και το τηλεκοντρόλ.

Χρειάστηκε να περάσουν 2 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο του παιχνιδιού προκειμένου να βρεθεί ο πρώτος εκατομμυριούχος, με τον Γιώργο Γεωργόπουλο να κερδίζει, τελικά, 50 εκατομμύρια δραχμές απαντώντας σωστά στην τελευταία κρίσιμη ερώτηση για το οδικό σήμα των εστιατορίων: πιρούνι- κουτάλι χιαστί.