Νίκαια: «Σκότωσε μια ψυχούλα… Το αγγελάκι μου» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 6χρονης
Www.true.gr

Νίκαια: «Σκότωσε μια ψυχούλα… Το αγγελάκι μου» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 6χρονης

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος τον πόνο ενός γονέα που χάνει το παιδί του. «Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας. Μια οικογένεια»…

Απαρηγόρητος, ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα της Νίκαιας, μίλησε στο LiveNews χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο ίδιος λέει ότι ο οδηγός του φορτηγού πέρασε με κόκκινο.

«Είχε πάει η κουνιάδα με την ανιψιά μου και την κόρη μου κι εκείνος παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου… Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτό τον πόνο. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, 2 γυναίκες με τα παιδιά τους -2 κοριτσάκια και ένα μεγαλύτερο αγόρι- προσπαθούσαν να περάσουν το δρόμο. Κάποιοι είπαν ότι άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα πριν προλάβουν να περάσουν το δρόμο.

Ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζει ότι ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε πάνω τους, πέρασε με κόκκινο ενώ άλλοι κάτοικοι της περιοχής, μιλούν για πρόβλημα στα φανάρια…

Συγκεκριμένα κάτοικοι της Νίκαιας λένε ότι όταν ανάβει κόκκινο για τους πεζούς, λίγα δευτερόλεπτα μετά σβήνει. Δεν φαίνεται δηλαδή αν είναι πράσινο ή κόκκινο το φανάρι, είναι απλώς σβηστό.


Αναγνώστης υποστηρίζει στο newsit.gr ότι «στη Γρηγορίου Λαμπράκη ανάβουν οι δύο δεξιές λωρίδες κόκκινο και η αριστερή που στρίβει μένει πράσινη…».

Όλες οι μαρτυρίες συμφωνούν ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει στη ρύθμιση των φαναριών…

Τραυματισμένο στο νοσοκομείο το δεύτερο κοριτσάκι


Κι ενώ ο πατέρας της 7χρονης σκοπεύει να δωρίσει τα όργανα της κόρης του, το δεύτερο κοριτσάκι που χτυπήθηκε από το φορτηγό, δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη έχει ένα κάταγμα στην λεκάνη και θα πρέπει να μεταφερθεί για χειρουργείο στο Παίδων, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και έχει ξεκινήσει η ανάκριση για τη διευκρίνιση των αιτίων του φρικτού τροχαίου.

πηγη: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr