Νεογέννητα δίδυμα αγόρια δεν σταματούν να κλαίνε μέχρι να αγγίξουν το ένα το άλλο…

Δύο νεογέννητα δίδυμα αγόρια που διαχωρίστηκαν μετά τη γέννησή τους, δεν σταματούσαν το κλάμα μέχρι τη στιγμή που ενώθηκαν ξανά.

Λίγο μετά τη γέννησή τους, στις 28 Φεβρουαρίου, ο Weston και ο Caleb Lyman από το Ορλάντο της Φλόριντα καταγράφηκαν στην κάμερα από τον μπαμπά τους, τον Dane, ο οποίος είναι φοιτητής της ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

“Είμαστε πολύ ευγνώμονες αυτή την Κυριακή του Πάσχα. Πριν από 5 εβδομάδες, τα δίδυμα αγόρια, ο Weston και ο Caleb, μπήκαν στην οικογένειά μας. Λίγο μετά τη γέννα, τράβηξα αυτό το γλυκό βίντεο που παρηγορούσαν ο ένας τον άλλο,” δήλωσε ο Dane στο Facebook.

Στο γλυκό και συγκινητικό βίντεο, τα αγόρια φαίνονται να κλαίνε υστερικά όταν ένας υπάλληλος του ιατρικού κέντρου προσπαθεί να τα χωρίσει.

Ωστόσο, όταν τα μωρά είχαν ξανά επαφή με το δέρμα, σταμάτησαν αμέσως το κλάμα.

“Η σύζυγός μου Lisa δεν κατάφερε να τα δει και δεν γνώριζε καν τι συνέβη. Όταν της το έδειξα, συγκινήθηκε πολύ. Και οι δυο μας εξακολουθούμε να συγκινούμαστε όταν το βλέπουμε,” δήλωσε ο Dane στο Yahoo Lifestyle για τη μοναδική σχέση των μωρών τους, που είναι σήμερα ηλικίας 11 εβδομάδων.

Ο Dane και η Lisa έχουν άλλα δύο κορίτσια, την Corrine και την Amelia. Αν και τα αγόρια γεννήθηκαν τέσσερις εβδομάδες πρόωρα, ήταν υγιή και η μητέρα τους είχε έναν ομαλό τοκετό.

“Οι αδελφές τους έχουν ξετρελαθεί! Η Lisa και εγώ είμαστε επίσης ξετρελαμένοι! Αγαπώ την οικογένειά μου”, είπε ο Dane.

Ο πατέρας αναφέρει επίσης ότι ελπίζει πως το στενό δέσιμο που έχουν τα αγόρια τους θα τους βοηθήσει ως γονείς και ως άτομα.

“Μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες μας, όταν μάθαμε ότι περιμέναμε δίδυμα, ήταν ότι, καθώς μεγάλωναν, θα ήταν καλοί φίλοι και θα υποστήριζαν ο ένας τον άλλον. Βλέποντας τους να είναι άνετοι μεταξύ τους λίγα μόλις λεπτά μετά τη γέννησή τους μας δείχνει πως έγινε το πρώτο βήμα γι’ αυτή τη ξεχωριστή σχέση,” πρόσθεσε στο News Center Maine.

“Ελπίζουμε πως η εικόνα αυτή θα φωτίσει και τις ζωές κάποιων άλλων ανθρώπων γιατί τη δική μας τη φωτίζει σίγουρα!”